Eerste festival voor The Killers bekend

1055

KABOO Texas heeft vandaag de line-up bekend gemaakt. Onder andere The Killers, Sting en Kid Rock zijn komende zomer te zien op het Amerikaanse festival. Voor The Killers is dit het eerste festival voor 2019.

Daarmee wordt natuurlijk de vraag opgeroepen of we de Brandon Flowers en co. ook in Europa kunnen zien komende zomer. Afgelopen jaar was de band nog te zien op de festivalweide van Rock Werchter en gaven ze ook een concert in de Ziggo Dome. De komende tijd zal duidelijk worden of we de heren dit jaar ook weer op de Europese festivals kunnen zien.

Naast The Killers maakt KABOO Texas ook een heel aantal namen bekend die al wel optredens in Europa op de planning hebben staan. Onder die namen vallen onder meer Sting, Lynyrd Skynyrd en Garbage. Hieronder vind je een overzicht van de volledige line-up.

kaaboo texas 2019

The Killers

Met de debuutplaat Hot Fuss in 2004 scoort de uit Las Vegas afkomstige The Killers meteen hoge ogen. De eerste singles ‘Somebody Told Me’ en ‘Mr. Brightside’ bijvoorbeeld, zijn ware klassiekers te noemen. Inmiddels zijn we vijftien jaar verder en staat de teller nu op vijf albums. Ter promotie van het laatste album Wonderful Wonderful ging de band in 2018 op tournee. Ook festivals worden aangedaan, ze stonden onder andere bovenaan de poster van Rock Werchter 2018. Ook in Nederland hopen we op een festival gig, maar voorlopig blijft het bij dromen. En dat terwijl het laatste Nederlandse festivaloptreden alweer uit 2014 stamt, toen The Killers op Pinkpop stonden.

KABOO Texas 2019

KAABOO Texas. May 10-12, 2019.

Experience MUSIC, ART, COMEDY, CULINARY + INDULGENCES with a side of southern charm. Welcome to KAABOO Texas. ⭐️

Geplaatst door KAABOO Texas op Maandag 8 oktober 2018

Komende zomer wordt het festival voor de tweede keer georganiseerd in Texas. Het festival vindt plaats van 10 tot en met 12 mei in het AT&T Stadium in Arlington. Voor meer informatie ga je naar de website.

Muziekfanaat in hart en nieren. Zou het liefst carnaval met hardrock combineren. Wanneer ik niet aan het feesten ben, doe ik verwoede pogingen mensen ervan te overtuigen dat Foo Fighters de beste band ooit is.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.