The Killers naar Rock Werchter 2018

Somebody told me… nieuws over Rock Werchter 2018! The Killers komen naar het Vlaamse festival. 

Ruim acht jaar geleden stonden zij voor het laatst op het festival: dat was alweer in 2009! Sindsdien heeft de band rondom Brandon Flowers maar liefst twee albums uitgebracht. Hoog tijd voor een nieuw optreden dus. The Killers zal de vrijdag headlinen. Naast het heuglijke nieuws bevestigt de organisatie ook dat de zaterdag uitverkocht is.

The Killers spelen niet alleen op festivals. Ook tourt de band dit jaar door Europa. Zo staan ze in Amsterdam en Antwerpen. Op 28 februari komen ze de Ziggo Dome platspelen. En op 6 maart is het Sportpaleis aan de beurt.

The Killers

the killers

Met debuutsingle ‘Mr. Brightside’ in 2003 en debuutplaat Hot Fuss in 2004 scheerde The Killers meteen hoge toppen. Ondertussen staat de teller op vijf albums, met als laatste Wonderful Wonderful, uit 2017. Met ‘Somebody Told Me’ en ‘When You Were Young’ wonnen ze in 2005 en 2007 de Grammy voor Beste Rocknummer.
Het jaar 2018 heeft voor The Killers een goede start. In januari begint hun tour door Noord-Amerika. Daarna komen ze deze kant op voor een Europese clubtour. Afgelopen festivalzomer zijn ze ook in de buurt geweest. Zo hebben de heren op het Servische ‘Exit Festival’ opgetreden. Na het aankondigen van de clubtour, was het alleen maar wachten op een optreden op een festival in de buurt.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein gaat voor die tijd nog op de schop. Er wordt daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd.De komst van onder andere Pearl Jam, Jack White, Gorillaz, Eels en  Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. Vorig jaar stonden artiesten als Arcade Fire, Radiohead, Kings of Leon, Foo Fighters en Linkin Park op het affiche.

Wil je wel al meedenken over de line-up van 2018? Ga dan naar ons forum! Of doe mee met het Rock Werchter VoorSpel.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen