Vorige week maakte het Amerikaanse Coachella haar affiche bekend. Het belooft weer een fantastische editie te worden, mede dankzij Anderson .Paak. De afgelopen jaren maakte hij het mooie weer waar op verschillende Europese festivals. Vandaag maken we van de gelegenheid gebruik om eens terug te blikken (en vooruit te kijken) met een lekker festivalconcert.

In een festivalmenigte is het sowieso warm genoeg, maar waar Anderson .Paak verschijnt, gaat de temperatuur nog een paar graden de hoogte in. Met zijn funky beats houdt hij moeiteloos zijn publiek in beweging en brengt hij zomerse vibes op de meest regenachtige dagen. In 2017 speelde hij op Glastonbury, toen nog om zijn succesalbum Malibu te promoten. Stijlicoon als hij is, droeg hij een overal met de cover van die plaat opgetegeld. Plus natuurlijk zijn gekende zonnebril en hoedje. Malibu draagt de bulk van de show, maar hij gaat ook even terug naar zijn debuutplaat Venice en speelt een aantal van zijn samenwerkingen. Anderson .Paak springt, zingt en grapt over het podium en kruipt zelf ook regelmatig achter de drums. Een entertainer van het hoogste niveau, ondersteund door een fantastische band: The Free Nationals. Geniet van hun zwoele performance op Glastonbury 2017.

Anderson .Paak & The Free Nationals

De carrière van de populaire Californische rapper Anderson .Paak zit in de lift. In 2014 bracht hij zijn debuutalbum Venice uit, de definitieve doorbraak volgde in 2016 met de release van Malibu. Festivals als Lowlands, Pukkelpop en Roskilde werden aangedaan en er volgde een tournee met Bruno Mars. Anderson is hot! Vorig jaar reisde hij door Europa en speelde hij onder andere op Down The Rabbit Hole en Rock Werchter.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?