Laatste headliner Pinkpop 2019 speelt tot 02:00 uur

4343
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

In een interview met L1 heeft organisator Jan Smeets meer informatie onthuld over de aankomende jubileumeditie. Smeets verklapt onder andere dat één van de festivaldagen tot 02:00 uur duurt.

Nadat eerder Fleetwood Mac en Mumford & Sons als headliner werden aangekondigd, blijft het rond de derde headliner angstvallig stil. In het interview met L1 komt enkel de bijzondere speeltijd naar voren. Terwijl de headliners van Pinkpop vaak vroeg op de avond beginnen aan hun optreden, zal dat volgend jaar dus één keer anders zijn. De naam van die laatste headliner zal volgens Smeets pas tijdens de persconferentie in Paradiso gedeeld worden.

Rammstein, Bon Jovi, P!nk en Muse kozen allemaal voor een eigen show in Nederland. Mr. Pinkpop benadrukt nogmaals dat deze acts daardoor afvallen voor een plek in Landgraaf. Volgens Jan Smeets maakt Rammstein echter wel kans voor een plek op Pinkpop in 2020 of 2021.

Toch kan Smeets ook heugelijk nieuws delen wat betreft het affiche: de organisatie is in gesprek met Golden Earring en Rowwen Héze om een terugkeer in Landgraaf te verwezenlijken.

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival van de wereld. In 2019 vindt het festival plaats van 8 t/m 10 juni in het Zuid-Limburgse Landgraaf. De speculaties over een vierde festivaldag zijn de wereld uit, nadat de organisatie bevestigde dat het festival gewoon drie dagen duurt. Met Mumford and Sons en Fleetwood Mac zijn de eerste twee headliners bekend. Ben je benieuwd wie er kans maken op de andere headlinerspot? Check hier onze geruchtenlijst.

Kaarten gaan zaterdag 16 maart om 10:00u in de voorverkoop. Meer info over de ticketverkoop vind je op de officiële website van het festival.

Wil je alvast genieten van de bands die volgend jaar op Pinkpop staan? Beluister dan onze Spotify-playlist van het festival.

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.