FIB Benicàssim Festival 2019 bevestigt Lana del Rey, the 1975 en meer

De eerste namen voor FIB Benicàssim Festival 2019 zijn bekend. Onder andere Lana del Rey en the 1975 geven komende zomer een optreden op het Spaanse festival.

Naast bovenstaande namen bevestigd de organisatie ook de komst van LA M.O.D.A., Blossoms, Cupido en Cariño. Hiermee laat het festival voor het eerst van zich horen met betrekking tot de line- up van de aankomende editie.

Lana del Rey is als headliner toegevoegd aan het affiche. Voor de zangeres is het pas het tweede optreden deze zomer, waardoor er nog alle ruimte is voor een eventuele Europese tour. Eerder werd al bekend dat ze in de zomer een groot optreden zal geven in Dublin.

 

Lana del Rey

Lana Del Rey

De Amerikaanse zangeres Lana Del Rey timmert al een tijdje aan de weg sinds haar doorbraak in 2011 met de hit ‘Video Games’. Ze heeft in sindsdien al vier albums uitgebracht, waarvan de meest recente, Lust for Life, afgelopen jaar uitkwam. Met haar unieke sound, met jaren 50 en 60 Americana als grootste inspiratie, heeft ze een grote fanbase opgebouwd. Afgelopen jaar was de zangeres onder andere te zien op Sziget en Lollapalooza Argentina. FIB Benicàssim Festival is voorlopig het enige Europese festival waar de zangeres te zien is.

FIB Benicàssim Festival 2019

Photo: FIB Benicassim 2018

FIB Benicàssim Festival 2019 vindt plaats van 18 t/m 21 juli in Benicàssim aan de Middelandse Zee in Spanje. Voor komende zomer is de komst van onder andere Lana del Rey en the 1975 bevestigd. Zij treden in de voetsporen van onder meer the Killers, Pet Shop Boys en Liam Gallagher, die afgelopen jaar op het festival stonden. Benieuwd naar hoe het afgelopen jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport. Voor meer informatie over het festival bezoek je de website.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2024

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 18-20 juli 2024
Tickets Kopen