Pohoda Festival 2019 presenteert Liam Gallagher

Photo: FIB Benicassim 2018

Het Slowaakse Pohoda Festival maakt een nieuwe naam bekend voor de aankomende editie. Niemand minder dan Liam Gallagher sluit de komende editie van het festival af

Pohoda Festival 2019 breidt met Liam Gallagher het affiche verder uit. De voormalig frontman van Oasis voegt zich bij de eerder bekendgemaakte The 1975 en Sofi Tukker.

Deze bekendmaking wakkert de hint die Liam Gallagher eerder gaf over een optreden op Glastonbury 2019 opnieuw aan. Het Engelse festival vindt slechts drie weken voor Pohoda Festival plaats.

De officiële bekendmaking van Pohoda Festival vind je hieronder:

https://www.instagram.com/p/BsKrBpSgBTw/

Liam Gallagher

Photo: RANKIN

Liam Gallagher kun je kennen als voormalig frontman van britpop band Oasis. De band werd in 1991 door Liam opgericht en kende vele grote successen. De band werd echter altijd gekenmerkt door ruzie’s tussen de beiden Gallagher broers.

In 2009 gooien Liam en zijn broer Noel de handdoek in de ring. Oasis gaat uit elkaar en Liam richt samen met de overgebleven leden de band ‘Beady Eye’ op. Beady Eye blijkt toch niet helemaal te zijn wat Liam voor ogen had en in 2014 houdt ook deze band op te bestaan.

In 2017 besluit Liam definitief solo te gaan en in datzelfde jaar komt zijn album As You Were uit. Het album blijkt een schot in de roos te zijn met hits als ‘Wall Of Glass’, ‘For What It’s Worth’ en ‘Paper Crown’. In 2018 stond Liam nog op andere Rock En Seine en Sziget. In 2019 komt daar Pohoda Festival bij.

Pohoda Festival 2019

Pohoda festival

Het Slowaakse Pohoda Festival vindt plaats in de stad Trenčín. Het lokale vliegveld van Trenčín wordt jaarlijks weer opgetogen voor een drie dagen durend feest. Komende zomer vindt de 23e editie van het festival plaats van 11 tot en met 13 juli 2019. Niemand minder dan Liam Gallagher, Lykke Li, Skepta, The Roots, The 1975 en Mac DeMarco zijn al aangekondigd op het kleurrijke affiche.

Tickets voor het festival zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Op de officiële website vind je meer informatie.

Pohoda Festival Logo

Pohoda Festival 2023

Locatie
Slowakije
Trencín, Slowakije
Datum 6-8 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen