Tame Impala staat een dag voor Lowlands in Frankrijk. De band speelt dan op La Route Du Rock 2019.

Op 15 augustus speelt Tame Impala op La Route Du Rock. Een dag erna gaat Lowlands 2019 van start. De kans dat de heren Biddinghuizen bezoeken wordt met deze aankondiging dus een stuk groter.

Eerder hintte Tame Impala al naar nieuwe muziek in 2019. Ook staan ze een week voor Lowlands op het Noorse Øya Festival. Een tour met een bezoek aan Lowlands behoort dus tot de mogelijkheden.

Tame Impala

Tame Impala

Tame Impala is een Australische band rondom frontman Kevin Parker. In 2010 kwam het eerste album uit. Met de tweede plaat werd de groep in 2012 genomineerd voor een Grammy. Toch braken de alternatieve rockers in 2015 pas door bij het grote publiek met Currents. In datzelfde jaar gaf de band een voortreffelijk optreden op Lowlands en de mannen zijn mede daardoor een graag geziene gast op festivals.

La Route Du Rock 2019

publiek
Photo: Major Kata / Rockstar Photographers

La Route Du Rock is een festival dat twee keer per jaar gehouden wordt in het Franse Saint-Malo. In 2019 vindt de zomereditie van het festival plaats van 14 tot en met 17 augustus. Tame Impala is alvast de eerste bevestiging. Meer informatie is te vinden op de website.