The Prodigy week na Lowlands in Londen

Photo: Mike Van Cleven (2018)

Kanshebbers van formaat voor Lowlands en Pukkelpop. Het Britse South West Four Festival maakt vandaag de komst van onder andere The Prodigy, Martin Garrix en Chase & Status bekend.

South West Four Festival gaat een week na Lowlands en Pukkelpop van start. Daardoor is het goed mogelijk dat de bevestigingen van South West Four Festival een week eerder in Biddinghuizen en Kiewit te bewonderen zijn. Of dit daadwerkelijk het geval is weten we op 30 januari.

Naast The Prodigy, Martin Garrix en Chase & Status maakt het festival nog een serie namen bekend. Check alle bevestigingen hier:

 • The Prodigy
 • Martin Garrix
 • Chase & Status
 • Craig David presents TS5 Takeover
 • Tinie Tempah
 • Plan B
 • Andy C
 • James Hype
 • Mabel
 • Ms. Banks
 • Oliver Heldens
 • Sigma
 • Wiley
 • Yungen
 • Wretch 32

The Prodigy

The Prodigy

The Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstond in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Lowlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Er zijn inmiddels 7 studioalbums uitgebracht. Op 2 november bracht de groep met No Tourists een nieuwe langspeler uit. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat.

South West Four Festival 2019

https://www.facebook.com/southwestfour/videos/vl.136421283681171/528193097629628/?type=1

South West Four Festival is een tweedaags festival in de Britse hoofdstad Londen. Het evenement vindt plaats op 24 en 25 augustus. Er zijn zowel dagtickets als weekendtickets verkrijgbaar voor het festival. De kaartverkoop gaat op 24 januari van start. Voor meer informatie over het festival, de line-up of de kaartverkoop kijk je hier.