Lollapalooza Paris 2019 heeft zojuist de laatste namen toegevoegd aan het affiche van het festival. Onder meer Biffy Clyro en Migos zijn in juli te zien op de Parijse bodem.

Naast de twee bodvenstaande artiesten zijn er nog negen andere artiesten bekend gemaakt. Deze groepen voegen zich onder andere bij The Strokes, Twenty One Piltos en The 1975. Bekijk hieronder al de aangekondigde namen:

 • Biffy Clyro
 • Migos
 • Perry Farrell’s Kind Heaven Orchestra
 • Metric
 • 4B b2b Aazar
 • Gus Dapperton
 • Kovacs
 • Ghali
 • Barny Fletcher
 • The Prince Karma
 • KLYMVX

Migos – Biffy Clyro – Perry Farrell's Kind Heaven Orchestra – Metric – 4B b2b Aazar – Gus Dapperton – Kovacs – Ghali -…

Geplaatst door Lollapalooza Paris op Maandag 11 februari 2019

Biffy Clyro

Biffy Clyro is een Schotse rockband, die in 1995 voor het eerst het licht zag. Afgelopen zomer was de band nog op tournee ter ere van het zevende en nieuwste album Ellipsis. Deze plaat kwam uit in juli 2016 uit en viel bij het publiek in de smaak. Het album kwam al snel bovenaan de hitlijsten in onder andere het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. De afgelopen maanden deed de groep een akoestische tour, die ook Paradiso aandeed. Het lijkt erop dat Biffy Clyro komende zomer opnieuw een drukke festivalperiode tegemoet gaat.

Lollapalooza Paris 2019

Photo: Nicko Guihal

De derde editie van het festival vindt plaats in het weekend van 20-21 juli in L’Hippodome De Longchamp te Parijs. Vorig jaar stonden onder meer Dua Lipa, BastilleThe Killers en Gorillaz op het Parijse grondgebied. Dit jaar is het de beurt aan publiekstrekkers The Strokes, Twenty One Pilots, The 1975 en Biffy Clyro

Ben je benieuwd hoe het eraan toegaat in de Franse hoofdstad? Bekijk dan hier de video.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.