City Sounds 2019 presenteert James Bay

James Bay
Foto: Hub Dautzenberg

Het kersverse festival City Sounds onthult vandaag de tweede naam op het affiche. James Bay gaat op zondag 4 augustus een openluchtconcert verzorgen op het festival.

Na de eerdere bevestiging van Thirty Second To Mars is James Bay de tweede naam voor het openluchtfestival op het NDSM-Werf in Amsterdam. Hiermee zijn twee van de drie concerten bekend; de laatste wordt vermoedelijk op woensdag aangekondigd.

Tickets kosten € 44,- en zijn vanaf vrijdag 15 februari in een exclusieve pre-sale te verkrijgen. De reguliere verkoop start zaterdag 16 februari.

James Bay

James Bay
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Als James Michael Bay in 2014 ‘Hold Back the River’ uitbrengt, gaat het snel met de Brit. Hij speelt menig festivalweide plat en zijn album Chaos and the Calm haalt in zijn geboorteland de eerst plek in de hitlijsten. Hij scoort nadien nog hits met onder andere ‘Best Fake Smile’ en ‘If You Ever Want to be in Love’. In 2018 bracht de Brit zijn tweede studio-album uit, Electric Light.

City Sounds 2019

City Sounds vindt dit jaar voor de eerste keer plaats. Het betreft een reeks openluchtconcerten op de NDSM-werf in Amsterdam tussen 3 en 6 augustus. Onder andere Thirty Seconds To Mars en James Bay zijn in augustus te zien in de hoofdstad.

Voor meer informatie over het evenement en voor de ticketverkoop kun je terecht op de officiële website.