Thirty Seconds To Mars geeft dinsdag 6 augustus een openluchtconcert in Amsterdam. Dit is de eerste bevestiging van de organisatie van het nieuwe City Sounds. 

In de eerste week van augustus vinden op de NDSM-werf in Amsterdam een reeks openluchtconcerten plaats onder de noemer City Sounds. Met Thirty Seconds To Mars als eerste naam zet de organisatie van het nieuwe evenement alvast hoog in.

De kaartverkoop start zaterdag 16 februari 10u. Een dagticket kost je € 45,-, exclusief service- en transactiekosten.

Thirty Seconds To Mars

De in 1998 opgerichte band Thirty Seconds To Mars is afkomstig uit Los Angeles, Californië. De Amerikaanse band is gebouwd rondom de broers Jared en Shannon Leto. Begin deze eeuw scoorden de heren grote hits met onder meer ‘Kings And Queens’ en ‘From Yesterday’.

Op 6 april van dit jaar bracht de band zijn meest recente album America uit, waarop nummers als ‘Walk On Water’ en ‘Rescue Me’ zijn te vinden. Met dit album zijn de heren aankomende zomer op verschillende festivals te vinden, zoals Rock in RomaDeichbrand en Les Déferlantes.

City Sounds 2019

City Sounds vindt dit jaar voor de eerste keer plaats. Het betreft een reeks openluchtconcerten op de NDSM-werf in Amsterdam tussen 3 en 6 augustus. Op de laatste dag treedt Thirty Seconds To Mars aan. De acts op de andere dagen moeten nog worden bekendgemaakt.

Voor meer informatie over het evenement en voor de ticketverkoop kun je terecht op de officiële website.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Michel
Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.