Festileaks sinds 2019 mediapartner van Zwarte Cross en Mañana Mañana

685
Zwarte Cross 2016
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

De festivals van de Feestfabriek – Zwarte Cross en Mañana Mañana – slaan de handen ineen met Festileaks. Het festivalplatform bindt zich aan de festivals in het oosten als mediapartner.

Festileaks is al jaren dé online ontmoetingsplek voor het verkrijgen en delen van de laatste nieuwtjes, geruchten en ervaringen van en over festivals en evenementen.

Als mediapartner kan Festileaks de bezoekers nog beter voorzien van exclusieve verhalen en toffe insights. Ook kan Festileaks door de samenwerking de langgekoesterde wens in vervulling laten gaan om ook offline op de festivals meer aanwezig te zijn.

Door het binden van Festileaks aan de festivals als mediapartner wordt definitief de gevestigde waarde van het platform in het festivallandschap bevestigd. Een nieuwe stap in de toch al jonge maar rijke historie van Festileaks.

In 2018 is Festileaks uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie events. In 2019 is het tijd voor nieuwe stappen.

Eerder deze maand kondigden we al aan intensief samen te gaan werken met het alternatieve radiostation KINK. Vanaf eind februari luister je elke twee weken de Festival Podcast.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Komende weken en maanden vertellen we met welke festivals en partijen we nog meer gaan samenwerken.

Lees je dit als festivalorganisator en lust je ook wel een bak koffie? We zijn hyperbereikbaar.

Festileaks opperhoofd. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.