The Prodigy en Goose naar Suikerrock 2019

Photo: Mike Van Cleven (2018)

The Prodigy en Goose staan drie weken voor Lowlands 2019 in België. De bands spelen op zaterdag 27 juli op Suikerrock.

Suikerrock vindt drie weken na Lowlands plaats in het Belgische Tienen. Hierdoor bestaat de kans dat de affiches deels overlap bevatten. Het Flevolandse festival kondigde eerder The Prodigy al aan en het is ook mogelijk dat dit voor Goose gaat gelden.

The Prodigy

The Prodigy

The Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstond in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Lowlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Er zijn inmiddels 7 studioalbums uitgebracht. Op 2 november bracht de groep met No Tourists een nieuwe langspeler uit. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat.

Suikerrock 2019

Suikerrock is een driedaags festival in Tienen, België. Dit jaar vindt de drieëndertigste editie van het festival plaats van 26 tot en met 28 juli. Met The Prodigy en Goose zijn de eerste namen op het affiche bekend. Meer informatie vind je op de officiële website.

Suikerrock Logo

Suikerrock 2023

Locatie
België
Tienen, België
Datum 4-6 augustus 2023
Line-up
Sean Paul
Regi
Bart Peeters
Tickets Niet meer beschikbaar.