Eddie Vedder naar AFAS Live en Vorst Nationaal

875
Photo via Side Stage Collective

Daar is het Nederlandse optreden van Eddie Vedder. De Amerikaan staat 9 en 10 juni in de AFAS Live. Twee dagen na het optreden in Nederland is de singer-songwriter te zien in het Belgische Vorst Nationaal.

Door de komst van Eddie Vedder naar AFAS Live en Vorst Nationaal is een Nederlandse of Belgische festivalshow zo goed als uitgesloten. Naast deze twee shows maakt hij nog meer optredens bekend. Benieuwd naar deze performances?

Vedder is deze zomer nog te zien op het Italiaanse Firenze Rocks. Ook staat hij in juli samen met The Who in Wembley. De eerdere geruchten dat de zanger naar Europa komt blijken dus te kloppen.

Eddie Vedder

Eddie Vedder heeft eigenlijk geen introductie nodig. Al jarenlang kennen we hem als de zanger van Pearl Jam, een van de meest succesvolle grungebands ter wereld. Daarnaast heeft hij ook een succesvolle solocarrière: in 2007 maakte hij de soundtrack voor de film Into The Wild. Vier jaar later bracht hij zijn meest recente solo-album Ukelele Songs uit.