The Who met Eddie Vedder naar Wembley

The Who

The Who geeft komende zomer een optreden op Wembley. De Britse band van Pete Townshend neemt op 6 juli Eddie Vedder en Kaiser Chiefs mee. Het optreden vindt een week na Rock Werchter en Glastonbury plaats.

Enkele weken terug maakte de band al een tweedelige Amerikaanse tour bekend: een deel vóór de zomer en een deel erna. Nu krijgt de ruimte daartussenin langzaam vorm. Te beginnen met een optreden op Wembley. Of we The Who op Europese festivals mogen verwachten is nog de vraag.

De heren brengen in 2019 tevens een nieuw album uit. Townshend laat weten al zeker 15 demo’s klaar te hebben liggen en de release in het najaar te hebben gepland.

The Who

De Britse rockband The Who ontstond in 1964 in de Engelse hoofdstad Londen. De band kende in zijn bestaan verschillende bandwisselingen, maar zanger Roger Dalrey en gitarist Pete Townshend keerden iedere keer terug. De groep bracht 11 studioalbums uit waarvan Who’s Next en Tommy de grootste successen bleken. De Britten speelden in het verleden op onder meer Rock Werchter, Glastonbury en Roskilde.