Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de songteksten van The Cure?

953

Tijdens de Pinkpop perspresentatie van vorige week werd The Cure aangekondigd als derde headliner voor het festival. Maar niet alleen Landgraaf staat op de agenda, de heren zijn ook van de partij op onder meer Rock Werchter, Rock en Seine en EXIT. Ben jij al helemaal klaar voor de komst van de band? Test het in de lyrics quiz!

The Cure mag binnenkort dan wel met een nieuw album komen. Dat betekent niet dat ouder werk komende zomer vergeten wordt. Na ruim 40 jaar heeft de band een berg klassiekers op haar naam staan, waarvan er op Pinkpop een heleboel voorbij gaan komen. Maar hoe staat het met jouw kennis gesteld? Kan jij alle hits foutloos meezingen, van Three Imaginary Boys tot 4:13 Dream? Bewijs het in de Lyrics Quiz!

The Cure