Broederliefde en Fedde Le Grand naar Solar Weekend 2019

Solar Weekend kondigt twee nieuwe acts aan. Broederliefde sluit met zijn clubconcept Nightvision het festival af op zondag 4 augustus. Fedde Le Grand is deze dag ook te vinden in Roermond.

Broederliefde brengt Nightvision mee naar het evenement. De heren nodigen hiermee enkele favoriete live artiesten en DJ’s uit om samen een drie uur lang feest te houden op de laatste dag van het festival. Op deze zelfde dag sluit Fedde Le Grand de House of House stage af.

Check hieronder de Facebookaankondiging:

Broederliefde

Broederliefde

Broederliefde beleefde in 2016 de grote doorbraak en inmiddels zijn de heren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. De groep bemachtigde in 2017 de 3FM Award voor Beste Groep. Deze prijs komt niet uit de lucht vallen, want sinds 2014 brengen de rappers ieder jaar een nieuw album uit. Het meest recente We Moeten Door 2 stamt uit 2018.

Solar Weekend 2019

Solar Weekend wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd bij recreatiegebied De Weerd in Roermond. Het festival zelf vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 4 augustus. Dit jaar sluit Broederliefde met zijn clubconcept Nightvision, waarin de band enkele favoriete live-artiesten en DJ’s meeneemt, het evenement af. Voor meer informatie en voor de ticketverkoop bezoek je de website van het festival.

Bekijk ook zeker ons Festivalrapport van de editie van vorig jaar. Je leest hierin over de ervaringen van de festivalgangers in 2018.

Solar Logo

Solar 2024

Locatie
Nederland
Roermond, Nederland
Datum 1-4 augustus 2024
Line-up
Waxfiend
6EJOU
Viktor, Waxfiend, 6EJOU +54 meer
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel