Gerucht: Bruce Springsteen komt met album en tour

Vandaag duiken er meerdere geruchten op over Bruce Springsteen. Hij zou wellicht met een nieuw album en een tour komen.

Op het Greasy Lake-forum post een fan een lijstje met vermoedelijke tourdata van The Boss. Tijdens de Western Sun-tour zou Bruce Springsteen langs diverse Europese steden touren. Op het lijstje wat circuleert, staan ook twee data in Rotterdam genoemd, op respectievelijk 12 en 14 november. Of het lijstje met de tourdata echt klopt, moet nog blijken.

Ook gaan er geruchten over een nieuw album. De Be True Springsteen Community plaatste een foto van de mogelijke cover van het nieuwe album. Over de echtheid wordt nu echter getwijfeld, aangezien de foto van het paard al ruim een jaar eerder gepubliceerd is. De Facebook-post vind je hieronder.

De Amerikaan liet eerder weten sowieso niet op tour te gaan met The E Street Band in 2019. Als reden hiervoor gaf hij aan toe te zijn aan een pauze na opnames en de ”Springsteen on Broadway”-tour.

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen Live Bruce 2012

Bruce ‘The Boss’ Springsteen is een Amerikaanse zanger, songwriter en gitarist. Met hits als ‘Born In The USA’, ‘Dancing In The Dark’ en ‘Born To Run’ speelt hij met The E Street Band menig festivalweide plat. Het laatste album High Hopes dateert uit 2014. In 2016 trad de zanger nog op TW Classic en Rock In Rio op. Ook verzorgde hij toen een optreden op het Malieveld in Den Haag.