Glastonbury 2019 maakt Silver Hayes line-up bekend met onder meer Sofi Tukker

Sofi Tukker - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Glastonbury deelt het volledige affiche van de Silver Hayes stage. Onder andere Sofi Tukker en Camelphat krijgen eind juni de voetjes van de vloer.

De organisatie strikt naast Sofi Tukker en Camelphat ook nog namen als Four Tet, IAMDDB en Flohio. Check de complete Silver Hayes programmering in de onderstaande poster:

Sofi Tukker

Sofi Tukker - Lowlands 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Met ‘Best Friend’ scoorde het uit New York afkomstige duo Sofi Tukker een wereldhit en de nummer 1-positie in Nederland. In april 2017 verscheen het debuutalbum Treehouse, waarna een uitgebreide festivaltournee volgde. De track ‘Drinkee’ werd genomineerd voor een Grammy award.

Dit jaar speelt het tweetal onder meer op Down The Rabbit Hole, EXIT Festival, Balaton Sound en Glastonbury.

Glastonbury 2019

Foto: Rachel Docherty

Glastonbury 2019 vindt plaats van 26 tot en met 30 juni. Een groot deel van de acts is inmiddels bekend. Zo spelen onder meer Stormzy, Kylie MinogueJanelle MonáeThe Cure en The Killers op het festival. In 2018 vond het evenement niet plaats om het terrein en het personeel een jaartje rust te gunnen. In 2017 stonden nog acts als Radiohead, Ed Sheeran en Katy Perry op de planken.

De tickets voor Glastonbury 2019 gingen op 4 oktober in de verkoop, zonder dat er namen bekend waren. Het festival was vrijwel direct uitverkocht.

Wil je alvast inkomen in de artiesten van Glastonbury? Beluister dan onze Spotify-playlist van het Britse festival!

Glastonbury Logo

Glastonbury 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 23-25 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel