Sofi Tukker naar EXIT 2019

Het Amerikaanse duo Sofi Tukker komt naar EXIT Festival. Het is de tweede bevestiging voor het Servische festival. Eerder presenteerde de organisatie al The Cure

Het duo betreedt in de stad Novi Sad de mainstage. Sofi Tukker stond afgelopen festivalzomer nog op onder andere Lowlands, Pukkelpop en Sziget en breidt daar aankomend jaar dus een vervolg aan.

Down The Rabbit Hole 2019 vindt plaats in hetzelfde weekend als het Servische festival en overlapping in de line-up is dus niet ondenkbaar. Zo stond afgelopen zomer Fever Ray zowel op de line-up van Down The Rabbit Hole als van EXIT.

Sofi Tukker

Met ‘Best Friend’ scoorde het uit New York afkomstige duo Sofi Tukker een wereldhit en de nummer 1-positie in Nederland. In april 2017 verscheen het debuutalbum Treehouse, waarna een uitgebreide festivaltournee volgde. De track ‘Drinkee’ werd genomineerd voor een Grammy award en nu lijkt een nieuwe ronde langs de festivals onvermijdelijk.

Exit 2019

EXIT Festival 2018

Het Servische EXIT Festival vindt volgend jaar plaats van 4 tot en met 7 juli in Novi Sad. Met de aankondiging van The Cure is de toon gezet voor de line-up. Op 23 oktober zijn een gelimiteerd aantal early-bird-tickets in de verkoop gegaan. Voor meer over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

EXIT Festival steunt niet alleen op een sterke line-up, maar ook op een fabelachtige locatie. De nachtelijke sferen in en rondom het Fort van Petrovaradin maken de festivalervaring namelijk compleet. Niet voor niets won het festival dit jaar de Festileaks Festival Award voor ‘beste locatie’. Nieuwsgierig geworden naar hoe EXIT wordt ervaren door de bezoekers? Check dan snel het festivalrapport van afgelopen editie.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.