Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de songteksten van Editors?

1245
Photo: Rahi Rezvani

Dit weekend staat Editors op Down The Rabbit Hole en hier zullen Tom Smith en co. waarschijnlijk veel nieuw werk gaan spelen, aangevuld met de klassiekers. Ben jij er al helemaal klaar voor of moet je de komen de 24 uren alles uit de kast halen om de teksten alsnog te leren? Test het in de Editors Lyrics Quiz!

Met het in juni uitgebrachte ‘Frankenstein’ en de eerder dit jaar gelanceerde andere twee singles zijn Editors er helemaal klaar voor om deze zomer te gaan knallen Al deze kneiters, in combinatie met het eerdere werk, gaan ongetwijfeld zorgen voor een mooie show! De band is dit jaar te vinden op o.a. Main Square Festival en Down The Rabbit Hole. Ben jij er al helemaal klaar voor? Kom erachter bij het maken van onze Lyrics Quiz!

Editors

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De vijfkoppige Engelse rockband Editors vindt zijn oorsprong in het jaar 2002. In 2005 verscheen het eerste Editors album, The Back Room, met als grote hitsingle ‘Munich’. Dertien jaar en zes albums later is de Britse band niet meer uit het festivalcircuit weg te denken. Met de tour rond hun zesde en meest recente studioalbum Violence konden we al genieten van van zaalshows in o.a. Antwerpen, Amsterdam en Utrecht. In 2019 nemen ze ook nog diverse remakes afkomstig van The Blanck Mass Sessions, wat misschien wel gaat leiden tot een meer elektronische sound op Down The Rabbit Hole en Main Square Festival. Ben jij erbij?

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Down The Rabbit Hole 2019 vierde dit jaar alweer de zesde editie. Het intieme festival, dat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in het korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar stonden op het affiche en zorgden mede voor het snel uitverkopen van het festival.