Deze zomer staat Editors op Down The Rabbit Hole en hier zullen Tom Smith en co. waarschijnlijk veel nieuw werk gaan spelen, aangevuld met de klassiekers. Ben jij er al helemaal klaar voor of heb jij de komende tijd nog hard nodig om de teksten nog even te leren? Test het in de Editors Lyrics Quiz!

Met twee nieuwe singles op zak zijn Editors er helemaal klaar voor om deze zomer te gaan knallen. Hiernaast staat er ook nog een album klaar dat begin mei uit gaat komen. Al dit, in combinatie met het eerder werk, gaat ongetwijfeld zorgen voor een mooie show! De band is dit jaar te vinden op o.a. Main Squire Festival en Down The Rabbit Hole. Ben jij er al helemaal klaar voor? Kom er achter bij het maken van onze gloednieuwe Lyrics Quiz!

Editors

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De vijfkoppige Engelse rockband Editors vindt zijn oorsprong in het jaar 2002. In 2005 verscheen het eerste Editors album, The Back Room, met als grote hitsingle ‘Munich’. Dertien jaar en zes albums later is de Britse band niet meer uit het festivalcircuit weg te denken. Met de tour rond hun zesde en meest recente studioalbum Violence konden we al genieten van van zaalshows in o.a. Antwerpen, Amsterdam en Utrecht. In 2019 nemen ze ook nog diverse remakes afkomstig van The Blanck Mass Sessions, wat misschien wel gaat leiden tot een meer elektronische sound op Down The Rabbit Hole en Main Square Festival. Ben jij erbij?

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2019 is Down the Rabbit Hole alweer toe aan haar 6e editie. Het intieme festival, wat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in zijn korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019 verwachten we in het weekend van 5-7 juli een prachtige editie in Beuningen. Met onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op het affiche lijkt dit al een garantie te zijn. Een ticket weten te bemachtigen en alvast toe aan wat voorpret? Beluister dan onze Spotify-playlist, of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account. 

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.