Dit vonden jullie van Editors op Down The Rabbit Hole 2019

977
Editors
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Sommige bands lijken wel gemaakt voor de festivalweides. Dat Editors zo’n band is, bewezen de mannen nog maar eens met hun headline show op de eerste avond van Down The Rabbit Hole 2019. Dit is wat jullie ervan vonden!

Een knallende Editors show

Hoe kon het ook anders? Editors was geweldig en jullie berichten op social media bevestigen dat alleen maar. Een geweldige band, een geweldige frontman en een geweldig festival; wat wil een mens nu nog meer?

Meegenieten via KINK

Er gaat natuurlijk niets boven de echte live-ervaring die je op Down The Rabbit Hole kon krijgen. Toch konden de thuisblijvers vrijdagavond ook genieten van het optreden van Editors. KINK zond het concert namelijk live uit, daar blijven we natuurlijk graag voor op!

Zet maar harder!

Dat de show geweldig was, daar valt niet over te twisten. Helaas liet de techniek soms te wensen over. Zolang je vooraan stond was er weinig aan de hand, maar als je het moest hebben van de speakers halverwege de Hotot leek het geluid wel erg zacht te staan. Zet maar wat harder hoor!

Intieme momentjes met Tom Smith

Tussen alle bombastische hits door, nam Tom Smith ook de tijd om een intiem momentje met het Down The Rabbit Hole publiek te creëren. Tijdens ‘Cold’, een ballad van het nieuwe album Violence, pakt de frontman zijn akoestische gitaar erbij. Meer heeft hij niet nodig om jullie he-le-maal in te pakken.

Afsluiten met ‘Frankenstein’

Groen licht, gekke dansjes van Tom en een springend publiek. Editors koos er niet voor om hun set af te sluiten met een grote hit of een klassieke track. In plaats daarvan eindigden ze met hun nieuwste single ‘Frankenstein’. Wellicht onorthodox, maar niet onverstandig, want het dak ging er nog één keer af.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Stem nu voor de Festivalacts Top 100 van 2019

Wat waren de meest memorabele optredens die jij zag dit festivalseizoen? Jij bepaalt namelijk wie de opvolger van Arcade Fire (2014), Muse (2015), De Staat (2016), Radiohead (2017) en Pearl Jam (2018) zal zijn. Dus stem mee en deel de lijst met je vrienden!

Festivalacts Top 100

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Nu het festivalseizoen ten einde is, is het weer tijd voor de ultieme eindstrijd. Zoals ieder jaar sluit Festileaks af met de Festivalacts Top 100: de lijst met de beste festivalacts van afgelopen zomer. De stembussen zijn geopend van maandag 16 tot en met woensdag 25 september.

Op donderdag 26 september hoor je om 09:45 de bekendmaking van de top 3 live op KINK. Op diezelfde radiozender wordt vrijdag 27 september de hele Festival Acts Top 100 van 2019 uitgezonden.

Down The Rabbit Hole 2019

DTRH
Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Down The Rabbit Hole 2019 was alweer de zesde editie van het festival op de Groene Heuvels in Beuningen. Het intieme festival, dat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in het korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar stonden op het affiche en zorgden mede voor het snel uitverkopen van het festival.

Speelt alles van Moderat en St. Vincent, tot Spinvis en Brockhampton af op zijn aftandse platenspeler. Heeft aan het eind van zijn geld altijd een stukje festival over en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.