Sean Paul en meer naar Couleur Café 2019

Photo by Charito Yap for The Come Up Show

Couleur Café vult de line-up aan met zes nieuwe reggae, dub, dancehall en urban acts. Onder andere Sean Paul, Gentleman en Shayfeen bevinden zich onder de aankondigingen.

De artiesten voegen zich bij onder meer Xavier Rudd en Tamino. In 2018 werd Sean Paul al gespot op de line-up van Freshtival. De swingende Jamaicaan is echter niet de enige nieuwe act om naar uit te kijken. Ook wat betreft de rest van het lijstje blijft het festival in een zonnig thema, met een boel optredens om de heupen eens lekker bij los te gooien.

Bekijk hieronder het overzicht van alle aangekondigde artiesten:

  • Amparanoia
  • Gentleman
  • Hollie Cook
  • Kabaka Pyramid & The Bebble Rockers
  • Sean Paul
  • Shayfeen & MADD

Sean Paul

De Jamaicaanse Sean Paul werd in 2003 bekend nadat zijn nummer ‘Get Busy’ een wereldwijde hit werd. Sindsdien volgden er vele hits van de zanger, altijd met zijn herkenbare dancehall sound. Sean Pauls laatste album Mad Love The Prequel stamt uit 2018.

Twee jaar geleden stond hij nog op het hoofdpodium van Lowlands, waarbij de ene na de andere hit uit de speakers knalden. Hij was dan ook een van de artiesten waar volgers van Festileaks het meest naar uitkeken. Sean Paul stond afgelopen jaar al op Freshtival, en voor dit jaar staat hij onder meer op Couleur Café.

Couleur Café 2019

Couleur Café 2019 vindt plaats van 28 tot en met 30 juni in Brussel. Onder meer Sean Paul, Tamino, Xavier Rudd en Kamasi Washington betreden het podium op het Belgische festival. Voor meer informatie en voor de ticketverkoop check je de officiële website.

Couleur Cafe Logo

Couleur Cafe 2023

Locatie
België
Brussel, België
Datum 23-25 juni 2023
Line-up
Roméo Elvis
Tash Sultana
Tickets Dagkaarten vanaf €54. Combitickets vanaf €110. Kopen