The Raconteurs komen met nieuw album

The Raconteurs

The Raconteurs zijn helemaal terug. Na de bekendmaking van een Europese tournee is daar nu de bevestiging van een nieuwe langspeler.

Het nieuwe album heet Help Us Stranger en komt op 21 juni uit. Het is de opvolger van het in 2008 verschenen Consolers of the Lonely en pas het derde album van de band rondom frontman Jack White.

Het album komt daardoor te laat uit voor een kennismaking in Hilvarenbeek. The Raconteurs geven op 2 juni een optreden op Best Kept Secret. Toch is het goed mogelijk dat de groep daar al nieuw materiaal gaat spelen. De nieuwe nummers ‘Sunday Driver’ en ‘Now That You’re Gone’ zijn namelijk al te beluisteren.

The Raconteurs

The Raconteurs is een Amerikaanse rockband, opgericht in 2006. Frontman Jack White is bekend van zijn tijd als zanger en gitarist bij The White Stripes. Daarnaast speelde hij solo op Rock Werchter en in de AFAS Live.

De band brengt dit jaar een nieuw album uit, getiteld Help Us Stranger. Dit jaar staat de band onder meer ook op Best Kept Secret en All Points East. Daarnaast staat er op 27 mei een show in het Koninklijk Circus van Brussel op de agenda.