Hullabaloo 2019 presenteert Oscar and the Wolf en meer

Photo: Jos Willemsen / Festileaks

Het nieuwe Groningse festival Hullabaloo maakt vandaag de gehele line-up bekend. Onder andere Oscar and the Wolf, Lost Frequencies en Craig David zijn eind augustus in de noordelijke hoofdstad te vinden.

De organisatie maakt hiernaast nog veel meer acts bekend. Zo voegen ook songfestivalwinnaar Duncan Laurence, Di-Rect en Jungle By Night zich bij de eerder aangekondigde Bløf, Robin Schulz en Ronnie Flex & Deuxperience. Check hieronder de grootste toevoegingen en de officiële festivalposter met alle namen.

 • Oscar & The Wolf
 • Craig David presents TS5
 • Lost Frequencies
 • Di-Rect
 • Duncan Laurence
 • Frenna & 777Band
 • Goldfish
 • Haevn
 • Jonna Fraser + band
 • Jungle By Night
 • Lil Kleine (live)
 • Maan
 • Miss Montreal
 • Nielson
 • Sevn Alias
 • Willem
 • Merol
 • Naaz
 • Navarone
 • Suzan & Freek

Oscar and the Wolf

De Belgische electropop-band Oscar And The Wolf is sinds 2010 actief. Na een aantal jaar aan de weg timmeren behaalde de groep in 2014 groter succes met het debuutalbum Entity. Gestaag klommen de mannen omhoog op alle festivalaffiches, waarbij vooral de aanstekelijke moves van frontman Max Colombie opvielen. Met de nieuwe plaat Infinity op zak was Oscar And The Wolf in 2018 ook op een aantal festivals te vinden, waaronder Pinkpop en Pukkelpop. Daarnaast gaf de band afgelopen najaar een concert in het Sportpaleis in Antwerpen en in de Ziggo Dome in Amsterdam. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want stilstaan bij Colombie en co. is verrekte lastig.

Hullabaloo 2019

Pinkpop 2018 food
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Hullabaloo is een popfestival dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt op 30 en 31 augustus in Stadspark Groningen. Het evenement staat voornamelijk in het teken van pop, rock en elektronische muziek. De organisatie streeft ernaar ieder jaar een grotere act te boeken met daarnaast tientallen kleinere namen. Dit jaar staan onder andere Oscar and the Wolf, Bløf, Robin Schulz, Ronnie Flex & Deuxperience en Lost Frequencies op het affiche. Voor meer informatie kun je terecht op de festivalwebsite.

Hullabaloo Logo

Hullabaloo 2024

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 7-8 september 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel