Guns N’ Roses en meer naar Austin City Limits 2019

Guns n' Roses

Een karrenvracht aan grote namen voor het Amerikaanse Austin City Limits. Onder andere Guns N’ Roses, The Cure en Mumford & Sons spelen begin oktober in Austin.

De organisatie van het festival maakt direct de complete affiche bekend. Naast headliners als Guns N’ Roses, The Cure, Mumford & Sons en Childish Gambino geven ook Tame Impala, Robyn en Billie Eilish optredens. Check de grootste bevestigingen in het overzicht:

 • Guns N’ Roses
 • The Cure
 • Mumford & Sons
 • Childish Gambino
 • Cardi B
 • Tame Impala
 • Billie Eilish
 • Robyn
 • Kacey Musgraves
 • The Raconteurs
 • James Blake
 • The Kooks
 • Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes
 • Lizzo
 • Lil Uzi Vert

De complete affiche ziet er als volgt uit:

Guns N’ Roses

De rockers van Guns N’ Roses hebben hun sporen in de muziekscène al lang en breed verdiend. Ondanks dat er genoeg ruzie was tussen zanger Axl Rose en gitarist Slash hebben de twee toch weer besloten bij elkaar te komen met de hele band voor een reünie. De band bracht 6 studioalbums uit, waarvan Chinese Democracy uit 2008 de meest recente is en scoorde wereldhits met ‘Paradise City’, ‘Welcome to the Jungle’ en ‘Sweet Child O’ Mine’. Vorig jaar speelde de groep nog op Graspop, Firenze Rocks en in het Goffertpark. Daarnaast werd er een nieuw nummer uitgebracht.

Austin City Limits Music Festival 2019

Austin City Limits is een festival dat zich afspeelt in het Zilker Park in Austin, Texas. Het festival vindt in 2019 plaats in twee weekenden, van 4 tot en met 6 oktober en 11 tot en met 13 oktober.

De line-up verschilt een beetje per weekend, maar er zijn vaak exclusieve acts op de festivalposter te zien. Zo waren vorig jaar onder andere Paul McCartney, Metallica, Arctic Monkeys en The National op Austin City Limits te zien. Voor tickets kun je op de site van het festival terecht.