Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de songteksten van Twenty One Pilots?

Twenty One Pilots

Deze zomer staan de mannen van Twenty One Pilots weer op de planken, als alles volgens plan verloopt althans. In juni zijn de heren in de buurt en doen ze onder meer Pinkpop en Rock Werchter en Electric Castle aan. Ben jij al helemaal klaar voor de komst van de band?

Twenty One Pilots is terug, en niet zo’n beetje ook! Met de nieuwe plaat Trench, die eind vorig jaar uitkwam, staan de heren deze zomer weer op de Europese festivals. Maar naast nieuw werk is er natuurlijk ook genoeg ruimte voor de oudere albums, waaronder het grote succes Blurryface. Durf jij te wedden dat je alle teksten van de band uit je hoofd kent, of moet je toch nog even oefenen? Check het in de Lyrics Quiz!

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots is een Amerikaanse band, welke in 2009 werd geformeerd door Tyler Joseph, Nick Thomas en Chris Salih. Hiervan maakt alleen Joseph nog deel uit van de groep. De overige twee oorspronkelijke leden zijn in 2011 vervangen door Josh Dun. De band heeft inmiddels vijf albums op zijn repertoire staan, waarvan Trench, de meest recente plaat, eind vorig jaar is uitgebracht. Met hits als ‘Holding On To You’, ‘Stressed Out’, ‘Heathens’ en ‘My Blood’ hebben de heren voldoende materiaal om het publiek tot in de late uren te vermaken. 

In augustus pronkt de band op onder meer de affiches van SzigetPukkelpop en Lowlands.

Kun jij nu ook geen genoeg krijgen van Tyler Joseph en Josh Dun? Check dan deze playlist met jullie 20 favoriete tracks van Twenty One Pilots op ons Spotify-account! Ook vind je daar nog veel meer heerlijke afspeellijsten met Best Tracks van de tofste festivalartiesten.

Electric Castle

Foto: Electric Castle 2017

Elk jaar wordt het prachtige Bonțida Bánffy Castle in Bonțida, een dorp in Oost-Roemenië, weer omgetoverd tot de sprookjesachtige locatie van Electric Castle. De muzikale line-up bestaat meestal uit een combi van elektronische muziek, harde gitaren, indie en popmuziek. De line-up bestaat onder andere uit Twenty One Pilots, Foals, The Neighbourhood, The Chemical Brothers en Placebo.

  • Datum: 15-19 juli 2020
  • Locatie: Bonțida, Roemenië
  • Tickets: voor 5 dagen ben je ongeveer €104,- kwijt, inclusief camping is dit ongeveer €133,-
  • Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.