Advertisement

Pinkpop 2019 verkoopt stripboeken in teken van jubileum

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Voor het vijftigjarig bestaan van Pinkpop 2019 bedacht Urbanus een uniek verhaal voor een stripboek. Er zijn slechts 2000 exemplaren gedrukt dus wees er snel bij.

Nu het eerste roze paaltje in het terrein van Limburgse festival zit, maakt de organisatie bekend dat er stripboek te koop is ter ere van de jubileum editie. ‘Urbanus en de Pink Penarie Pop’, zo zal het unieke stripboek heten. Het verhaal gaat vooral over Urbanus, die het festival in Landgraaf bezoekt en daar verschillende avonturen beleefd.

Ben je geïnteresseerd in zo een stripboek? Via de site voor souvenirs van het evenement is het stripverhaal te koop. Ook tijdens het festival kun je er eentje kopen, ze gaan voor €10,- over de toonbank.

Het hele affiche van het festival in Landgraaf is bekend. Echter zegde First Aid Kit vanwege gezondheidsproblemen hun optreden af. Het blokkenschema staat ondertussen ook online. Dat zorgt voor een aantal lastige clashes.

Ga je een heel weekend naar Pinkpop 2019? En wil je er zeker van zijn dat je telefoon niet leeg is tijdens het optreden van je favoriete artiest? Bekijk dan onze Festileaks Tipt voor de beste powerbanks voor tijdens de festivals.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Beluister uiteraard ook onze Spotify-playlist:

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen