Underworld op 23 november naar Ziggo Dome

676
Underworld
Foto: Underworld at Paaspop 2016 - Mike Breeuwer @ Flickfeeder

Underworld staat in november dit jaar in de Ziggo Dome. Naast de Amsterdamse concerthal is het Britse duo ook te zien in de Antwerpse Lotto Arena. Dat op 22 november.

Naast de eerdere bekendgemaakte optredens op Down The Rabbit Hole en Rock Werchter komt Underworld naar de Ziggo Dome. Naast de Amsterdamse Ziggo Dome is de groep ook te zien in de Lotto Arena. Tickets voor beide shows gaan vrijdag 24 mei om 11:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €50,40.

Ben je benieuwd en weet je niet goed wat je mag verwachten? Bekijk dan hier de eerste festivalshow van de band.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de band:

Underworld

Underworld

Underworld is de gedroomde headliner van elke willekeurige rave. Het Britse duo heeft al meer dan 25 jaar grote invloed op de elektronische muziek en mag zich daarmee bij de grootste dance-legendes scharen. In 2016 bracht het tweetal nog een nieuwe plaat uit, genaamd Barbara, Barbara, We Face A Shining FutureDe daaruit volgende liveshow werd zoals gewoonlijk weer met luid gejuich van verschillende critici ontvangen. Met hun kersverse single ‘Dune’ trekken ze komende zomer ook over de festivalweide van onder andere Down The Rabbit Hole en Rock Werchter!

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.