Advertisement

De 10 must do’s op Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Het is eindelijk zover, Pinkpop staat voor de deur! Er is veel te doen op het festival en dat geeft natuurlijk de nodige keuzestress. In dit lijstje geven wij je een top 10 van dingen die je écht moet doen op Pinkpop 2019.

1.Silent Disco

https://www.instagram.com/p/Bx-anqUiL19/

Zin om helemaal los te gaan op R&B hits en guilty pleasures? Of juist Rock & Alternative? Dj’s Brutus & Arnold en Dj’s Fake Tits & JaksnHyde got your back! Bij de Silent Disco op zondag 9 juli van 20:30 tot 00:30 kan je bij de Stage 4 nog even flink feesten. Daarna nog in de stemming om door te gaan? Lucky you, want Armin van Buuren treedt dan op de Main Stage op tot 01:30.

2.Andy Summers tentoonstelling in het Bonnefanten Pinkpop-up museum

Ja, je leest het goed! Dit jaar is er een heuse Pinkpop-up museum. Niemand minder dan oud The Police-gitarist Andy Summer laat hier zijn werk zien in de tentoonstelling ‘Let’s Get Weird’. Hier kan je lekker een kijkje nemen bij de ruim 400 foto’s die hij heeft gemaakt in de periode van 1979-2018.

3. Chillen bij de Kalm Aan Laan

https://www.instagram.com/p/BU_0HWDBlli/

Even bijkomen van alle muziek? Dan is de Kalm Aan Laan the place to be! Of je nou lekker in een hangmat wilt liggen, met je eigen matje op de grond wilt chillen of juist toe bent aan een goede maaltijd; je vindt het allemaal op de Kalm Aan Laan. Ook leuk: The Dutch Weedburger maakt dit jaar zijn eerste verschijning op Pinkpop.

4. Speeddaten in de Garden of Love

Op zoek naar de liefde? Ben je Tinder helemaal zat? Wacht je nog tot cupido jou aan iemand koppelt? Gelukkig komt Pinkpop daarvoor met een oplossing: speeddaten in de Garden of Love! Hier kun je elke dag terecht bij ‘Dating Unplugged’, dé datingplek van Pinkpop!

5. Bier drinken bij de Brand Bijzondere Bieren Bar

Door Monique Biermans

Natuurlijk kan de Brand Bijzonderen Bieren bar niet ontbrekend in deze lijst. Hier kun je de lekkerste speciaalbiertjes drinken, die je nergens anders op het terrein vindt. Voor het 50 jaar jubileum van Pinkpop zijn er dit jaar ook nog eens super toffe bier blikjes. Voor alle fijnproevers en iedereen die een steviger biertje wilt drinken is dit het adres.

6. De markt bij Stage 4 afgaan

Gezellig de markt afgaan, wie houdt er niet van? Gelukkig kun je zelfs op Pinkpop op zoek naar de gekste hebbedingetjes, kleding, tassen en veel meer. Op de markt bij Stage 4 vind je bijna alles wat je je maar kan bedenken.

7. Pinkpop merchandise scoren

50 jaar Pinkpop is niet zomaar iets, dus een aandenken mee naar huis nemen is zeker een aanrader! Daarvoor kan je terecht bij de Pinkpop merchandise stand. Sokken, zweetbandjes, t-shits, noem maar op, en alles natuurlijk helemaal in Pinkpop stijl.

8. Stuur een kaartje naar huis bij het Pinkpop Postkantoor

Heb je last van heimwee? Of ben je juist zo’n persoon die voor elke gelegenheid kaartjes verstuurt? Dan ben je bij het Pinkpop Postkantoor aan het juiste adres. Hier kun je allerlei leuke Pinkpop postkaartjes versturen naar je ouders, vrienden of die ene persoon die je nooit meer ziet. Leuk en spontaan dus!

9. Beklim de Brand Bier Bar

https://www.instagram.com/p/BU_N_BHFXg-/

Als je geen hoogtevrees hebt en het mooiste uitzicht wilt van het hele terrein, dan raden we je zeker aan om de Brand Bier Bar te ‘beklimmen’ Je kan er namelijk met de trap naar boven! Voor de perfecte selfies, foto’s of juist om van het uitzicht te genieten is dit zeker een goed plekje om te bezoeken.

10. Cocktails drinken bij de Cocktailbar

Ben je al dat bier en wijn zat? Ook daarvoor heeft de organisatie van Pinkpop een plan B. Bij de cocktailbar kun je terecht voor de lekkerste cocktails van heel het festival! Cheers!

Pinkpop 2019

Wil je je muzikaal vast voorbereiden? Check dan onze playlist.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Alejandra Broersma

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.

Meer van Alejandra