Advertisement

Speeddaten in de Garden of Love op Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Heb jij Tinder al uitgespeeld? Mocht First Dates niet baten? Pinkpop komt met een creatieve oplossing. In de Garden of Love kunnen Pinkpopgangers op zoek naar hun ware liefde door middel van een speeddate.

Naast optredens van Soham De en David Keenan is de Garden of Love dit jaar ook het decor van een serieus speeddate-programma. Wil je meedoen? Dan dien je je aan te melden bij de Dating Unplugged stand. Daar krijg je een persoonlijk nummer die je zichtbaar kan dragen op het festivalterrein. Mocht je iemand spotten die jouw interesse wekt kun je een briefje met zijn of haar nummer in de brievenbus van de Dating Unplugged stand gooien. Wie weet scoor jij op die manier wel de partner van je dromen!

Pinkpop opent bijna haar deuren. De opbouw is in volle gang en dat houdt in dat de voorpret nu echt kan beginnen. Heb je nog geen tickets? Stem dan op de Pinkpop top-100 van KINK. Wie weet win jij de felbegeerde kaarten voor de jubileumeditie.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Dit jaar viert Pinkpop zijn vijftigste verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. De kaartverkoop verloopt voorspoedig. In het eerste verkoopweekend zijn er namelijk 60.000 tickets verkocht. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Limburgse festival? Check in ons festivalrapport wat bezoekers van de afgelopen editie vonden. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan.

Er zijn nog tickets te koop voor het evenement. Die kun je vinden op de officiële site.

Wil je alvast voorbereiden op wat je allemaal gaat horen op het festival? Luister dan ook onze Spotify Playlist.


Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam