Rammstein op 24 juni 2020 naar Goffertpark

Credits: R.P. Brown

De bevestiging is daar! Nog geen 24 uur na de show van Rammstein in De Kuip is er een nieuwe aankondiging. De Duitse band geeft op 24 juni 2020 een optreden in het Nijmeegse Goffertpark.

Bijna exact een jaar na het optreden in De Kuip kunnen de fans van Rammstein hun favoriete band opnieuw live zien. Gisteren bracht Rammstein de Rotterdamse Kuip naar nóg hogere temperaturen met een kneiter van een show. Volgend jaar zal de band hetzelfde kunstje proberen te flikken in Nijmegen.

Wil jij daarbij zijn? De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 5 juli om 11:00 uur. Er is een ticketlimiet van 6 kaarten per koper. Voor een normaal ticket betaal je €86,90. Voor de zogenaamde Feuerzone vraagt Rammstein €108,90.

Rammstein

(c) Rob Walbers

Het Duitse zestal van Rammstein behoeft eigenlijk geen inleiding. De band maakt al sinds de jaren ’90 de wereldwijde metalscene onveilig. Van klassiekers als ‘Du Hast’ en ‘Ich Will’ tot de schunnige teksten van ‘Pussy’: het is bijna onmogelijk om de band niet te kennen. De groep bracht sinds 1995 zeven studioalbums uit, waarvan de meest recente net uit is.

Ondanks dat de band niet zo vaak nieuwe albums uitbrengt, laten ze hun fans niet in de steek. De heren touren ook zonder nieuw album op zak langs de festivals. De groep speelde de afgelopen jaren op onder andere Rock Werchter, Pinkpop, Graspop, Hellfest en Download. Gisteren speelde de band nog in De Kuip.