Ronnie Flex geeft een show op de camping van Down The Rabbit Hole 2019

Ronnie Flex, @Kamiel Scholten Fotografie

De Nederlandse rapper en producer Ronnie Flex verzorgt de muzikale optocht op de camping van Down The Rabbit Hole. Dat maakt de organisatie van het Beuningse festival van volgend weekend zojuist bekend.

In een filmpje op de social media van Down The Rabbit Hole vertelt Ronnie Flex over al zijn optredens van aankomend weekend. De Nederlandse rapper en producer geeft als ambassadeur met zijn Deuxperience band verschillende optredens over het terrein, waaronder dus ook de camping.

Flex is volgend weekend tevens te zien als trap-DJ in de Avant Garden. Deze avond host hij samen met Dj Abstract, Luc WaxFiend en $HIRAK.

In het bericht hieronder vind je de officiële aankondiging:

Ronnie Flex

Photo: Ben Houdijk

Ronell Langston Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex, is een Nederlandse rapper en producer. Hij begon zijn carrière met beats schrijven en zo was hij voor het grote publiek in 2011 voor het eerst te horen in het nummer ‘Zweef’ afkomstig van het debuutalbum van Gers Pardoel. 

Hoewel hij in de jaren die volgden vele successen oogstte (finale Grote Prijs van Nederland, top 40 noteringen én debuutalbum De nacht is nog jong, net als wij voor altijd), kwam in 2015 pas zijn definitieve doorbraak bij het grote publiek. Hij werkte mee aan het album New Wave, waarop de hit ‘Drank & Drugs’ staat. Met dit Nederlandse hiphip-collectief won Ronnie Flex de Popprijs 2015. Sindsdien is Ronnie Flex één van de grootste namen binnen de Nederlandse hiphop. Dit bevestigde hij afgelopen jaren nog meer met zijn laatste album NORI, en hits als ‘Energie’ en ‘Come Again’.

Aan festivals heeft Flex in 2019 geen gebrek. Zo treedt hij in 2019 onder andere op op Down The Rabbit Hole, Hullabaloo en Parkpop.

Down The Rabbit Hole

down the rabbit hole 2018
Photo: Down The Rabbit Hole

In 2019 is Down The Rabbit Hole alweer toe aan zijn zesde editie. Het intieme festival, wat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in zijn korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019 verwachten we in het weekend van 5-7 juli een prachtige editie in Beuningen. Met onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op het affiche lijkt dit al een garantie te zijn. Een ticket weten te bemachtigen en alvast toe aan wat voorpret? Beluister dan onze Spotify-playlist, of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.