Sean Paul naar Glastonbury 2019

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Sean Paul heeft bekendgemaakt dat hij op zaterdag 29 juni op Glastonbury speelt. Het optreden zal in de avond plaatsvinden op de John Peel Stage.

Een poosje geleden werd het blokkenschema van het festival al onthuld. Hierin waren echter nog enkele verdachte openingen waar te nemen, waarvan er een wordt ingevuld door Sean Paul. De artiest maakte zijn komst naar Glastonbury 2019 bekend via zijn Facebookpagina, waar hij tevens vermeldt dat het optreden zaterdag 29 juni om 22:30 uur plaats zal vinden op de John Peel stage.

Op diezelfde dag zijn er maar liefst twee andere openingen te vinden in de line-up voor The Park stage. Het gaat hier om de slots van 11:30 uur tot 12:10 uur en 18:15 uur tot 19:15 uur. Wie deze in zal vullen is nog een raadsel, al gaat het gerucht dat Foals een goede kanshebber is.

Sean Paul

De Jamaicaanse Sean Paul werd in 2003 bekend nadat zijn nummer ‘Get Busy’ een wereldwijde hit werd. Sindsdien volgden er vele hits van de zanger, altijd met zijn herkenbare dancehall sound. Sean Pauls laatste album Mad Love The Prequel stamt uit 2018.

Twee jaar geleden stond hij nog op het hoofdpodium van Lowlands, waarbij de ene na de andere hit uit de speakers knalde. Hij was dan ook een van de artiesten waar volgers van Festileaks het meest naar uitkeken. Sean Paul stond afgelopen jaar al op Freshtival, en voor dit jaar staat hij onder meer op Glastonbury en Couleur Café.

Glastonbury 2019

Foto: Rachel Docherty

Glastonbury 2019 vindt plaats van 26 tot en met 30 juni. Voor elke editie weet het Britse festival weer de grootste namen te strikken. Dit jaar staan onder meer Stormzy, Kylie MinogueJanelle MonáeThe Cure en The Killers op het festival.

Kaartjes voor het festival zijn niet meer te verkrijgen. De tickets voor Glastonbury 2019 gingen op 4 oktober in de verkoop en waren traditiegetrouw vrijwel direct uitverkocht.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 21-25 juni 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.