Vijf redenen waarom je dit jaar naar Guilty Pleasure Festival moet

Midden in de zomer wordt het Guilty Pleasure Festival gehouden in Amsterdam. Een festival wat draait om al je guilty pleasures en vooral heel veel feest. Wij hebben vijf redenen voor je op een rijtje gezet waarom je juist dit festival niet mag missen. Al enthousiast? Lees dan snel verder, want wij mogen deze week twee weekendkaarten voor Guilty Pleasure Festival weggeven!

1. Ongegeneerd ál je guilty pleasures meezingen

Het ene moment kan je ‘We’re Going To Ibiza’ van Vengaboys meebrullen, het andere moment zing je voluit mee met ‘Que Si Que No’ van Jody Bernal. Guilty Pleasure Festival biedt een gevarieerd programma op beide festivaldagen. Rampeneren tijdens optredens van The Partysquad en Yes-R, maar ook voetjes van de vloer met DJ Jean. Trek je gele zwembroek maar alvast aan voor het optreden van Dries Roelvink, terwijl je tijdens de dj-set van zijn zoon Dave juist dansjes kan doen. Alles is mogelijk!

2. Tijdens Guilty Pleasure Festival is niks te gek

Op Guilty Pleasure Festival maakt het niet uit hoe je je kleedt. Niets is te gek namelijk. Tijgerprintje? Kom maar door. Zin om een trouwjurk te dragen, maar nog geen zin om echt te trouwen? Geen probleem. Bovendien hoef je je hier niet echt te schamen voor je guilty pleasures. Iedereen komt immers hiervoor.

3. Er is een Disney-karaoke

https://www.youtube.com/watch?v=xB5ceAruYrI

Op een festival waar guilty pleasures centraal staan, kan karaoke uiteraard niet ontbreken. Er is zelfs een hele speciale variant: de Disney Karaoke. De bekendste nummers uit alle Disney-films zullen voorbij komen. Laat je helemaal gaan met nummers uit Frozen of The Lion King. Hakuna matata!

4. Herbeleef je jeugdsentiment met de reunie van Ch!pz

Wat begon als een 1 april-grap, bleek tóch waar te zijn. Ch!pz is na 8 jaar afwezigheid weer terugkeren op de planken. Inmiddels heeft de groep de eerste festivaloptredens, waaronder eentje op Paaspop, al achter de rug. De popgroep is een behoorlijk jeugdsentiment voor mensen die in de nineties en zeroes zijn geboren. Op Guilty Pleasure Festival heb je de kans om hits als ‘Cowboy’ en ‘1001 Arabian Nights’ eindelijk live te horen en mee te zingen.

5. Speciale guilty pleasure-set van Kriss Kross Amsterdam

Kriss Kross

Na vier jaar afwezigheid, zal Kriss Kross Amsterdam dit jaar eindelijk weer terugkeren op het podium van Guilty Pleasure Festival. We kennen ze natuurlijk het meest van de hits ‘Sex’ en ‘Whenever’. De set die ze op het festival zullen spelen zal overigens volledig in het teken staan van al je guilty pleasures. Dansen gegarandeerd!

Winnen! Winnen! Winnen!

Wat is er nou nóg lekkerder dan ongegeneerd je guilty pleasures meezingen? Juist, tickets winnen voor het Guilty Pleasure Festival in Amsterdam! We geven deze week namelijk 2 weekendtickets weg. Meedoen is heel simpel: geef je op door je guilty pleasure achter te laten in onderstaand formuliertje.

    Deze winactie loopt tot en met zondag 16 juni. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. We gebruiken je gegevens alleen om eventueel contact met je op te nemen als je gewonnen hebt.

    Guilty Pleasure Festival 2019

    Guilty Pleasure Festival 2019 wordt gehouden op 27 en 28 juli bij de Gaasperplas in Amsterdam. Onder meer Ch!pz, Jody Bernal en The Partysquad zullen optredens geven op het festival. Ook zijn er genoeg randactiviteiten. Zo is er een heuse Disney Karaoke en een foamparty. Kortom: het draait hier helemaal om feest. Wil je weten hoe het er vorig jaar uitzag? Bekijk dan de aftermovie hierboven. Voor alle informatie over het festival kun je op de officiële website terecht.