De 10 coolste verkleedspullen voor op de festivalweide

Sziget 2018
Photo: Rockstar Photographers

In onze handige Festival Paklijst vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd festivalweekend. Van een tent tot bluetooth speakers, maar ook powerbanks, luchtbedden en zelfs de beste manier om dit alles te vervoeren. Hier voegen we vandaag een nieuw kopje aan toe: de verkleedspullen!

Of je er nou op je best wilt bijlopen, of het je geen ene moer uitmaakt. Op de festivalweide is een fijne selectie aan verkleedspullen essentieel. Niet alleen voor de looks, maar ook de sfeer krijgt hier een endorfine shot van. Hieronder check je de items die absoluut niet op jouw paklijst mogen ontbreken.

1. Kreeft onesie – € 47,-

Verkleedspullen festival

Het festival zonnetje zorgt er vaak genoeg voor dat wij Nederlanders er als verbrande kreeften bijlopen. Gelukkig is er nu een manier om het heft in eigen handen te nemen, namelijk met deze kreeft onesie. Niet alleen super praktisch voor het vasthouden van je bier, maar ook een mooi statement naar de vuurbal aan de hemel. Fuck you, zon!

2. Paardenmasker – € 17,95

Verkleedspullen festival

Ben jij de alpha van de groep? Een échte touwtrekker, sfeermaker en raveteef in één? Dan is dit paardenmasker iets voor jou. Zie het als een Monopoly kanskaart, waarop staat dat je direct door mag naar de aftermovie. Schitterend!

3. Glitters – € 9,99

Verkleedspullen festival

De nachtelijke avonturen op festivals worden vaak als ‘magisch’ omschreven. Of dit door je overmatige alcoholconsumptie komt, weten we niet zeker. Maar wat wel als een paal boven water staat, is dat deze glitters zeker niet mogen ontbreken tijdens je avonturen. Want zeg nou zelf, we willen allemaal wel eens een prinses zijn.

4. Morphsuit – € 34,99

Verkleedspullen festival

Over prinsessen gesproken! Met deze AliExpress variant van een Shrek kostuum maak je overal op de weide de blits. Enige nadeel is wel dat niemand weet dat jij het bent. Maar geheid dat dit in de meeste gevallen in je voordeel werkt. In ieder geval is de morphsuit één van die verkleedspullen die niet mag ontbreken.

5. Schminkset – € 15,95

Verkleedspullen festival

Nog zo’n speeltje om jezelf mee te vermommen. Met dit pakketje aan gezichtskrijt kruip je weer even in de huid van je vijfjarige zelf. Natuurlijk doelend op al die kinderfeestjes in de McDonalds, toen dat nog een ding was. Breng dus nu die tijden terug en teken zelf die Pikachu-konen op je wangen, of juist een penis op die van je dronken vrienden.

6. Deluxe opblaas gitaar – € 33,99

Verkleedspullen festival

Als het wereldkampioenschap luchtgitaar spelen een ding is, dan verdient de opblaasgitaar ook een eigen klassement. Om jou alvast klaar te stomen voor de winst zijn we op onderzoek uitgegaan. Na uren speurwerk hebben we hem dan toch gevonden: de gitaar met de beste sounds, looks en feel. De alleskunner!

7. Hippie foto props – € 5,50

Verkleedspullen festival

Op festivals zijn een groot aantal zaken verboden. Selfiesticks, vuurwerk, huisdieren en ga zo maar door. Maar iets wat wij graag willen toevoegen: het verlaten van de festivalweide zonder dat je een leuke groepsfoto hebt gemaakt. Like, wtf. Laat je daarom dus inspireren door deze set foto props!

8. Sterrenbril – € 19,99

Verkleedspullen festival

Je staat bij je favoriete band te kijken, maar precies tussen jou en het podium staat een kale man die net z’n koppie heeft ingesmeerd. En holy hell, dat weerkaatst te zon nog erger dan een vergrootglas op een mierennest. Gelukkig hoef jij geen moment te missen van jouw favo act met deze schitterende bril, die als één van de fashionable verkleedspullen ook nog eens de rest van je outfit complimenteert.

9. Mankini – € 13,50

Verkleedspullen festival

Gooi je trots het raam uit en spring aan boord van de mankini-trein! Na het dragen van dit, uhm, ding beschik je over de meest unieke tan line. Ook geef je jouw lichaam de ultieme vrijheid om dansmoves te vertonen die tegen illegaal aanzitten, zo uniek en speciaal zijn ze.

10. Regenboog pruik – € 13,90

Verkleedspullen festival

Als je een toverbal in een KitchenAid spaghettipers schuift, dan is deze pruik de uitkomst. En wat een parel is het. Ook is het ‘t allerbeste herkenningspunt voor wanneer je de groep weer eens kwijtraakt. Zelfs van kilometers afstand ben je gewoon te spotten met deze pruik op!

Festival Paklijst

Heb je je keuze kunnen maken tussen deze 5 vervoersmiddelen voor je bagage? Dan ben je toe aan de volgende stap. Check onze Festival Paklijst voor al je benodigdheden op de festivals van 2019!

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen