Dit waren de grootste moshpits op WOO HAH! 2019

1439
Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Damn, wat ging het publiek op WOO HAH los afgelopen zomer! Iedere show stond garant voor gigantische moshpits. De één nog zieker dan de ander. Op deze vijf acts gingen jullie in ieder geval het aller-, aller-, allerhardst!

5. Skepta

Grime-legende Skepta staat natuurlijk garant voor wat smerige underground beats. Van die kneiters waar je helemaal uit je dak van gaat. Nou, dat gingen jullie! Over de gehele vlakte voor de Snipes Stage vormden zich continu grote cirkels. Er kwam geen einde aan. Of ja, na ‘Shutdown’ kun je eigenlijk geen energie meer overhebben!

4. ScHoolboy Q

Hij kwam last-minute overvliegen, maar ScHoolboy Q maakte het helemaal waar. De Amerikaanse rapper zette de Forest Stage in vuur en vlam en dat gebeurde ook tot ver achteraan.

3. Stormzy

De eerste grote headliner van WOO HAH! 2019 was Stormzy. De Britse rapper had geen probleem met deze prestigieuze spot. Vooral bij ‘Big For Your Boots’ ging het publiek kei- en keihard. Energie!

2. Sheck Wes

Sheck Wes beschikte over het ultieme wapen: het onofficiële festival anthem van WOO HAH! 2019. Zijn track ‘Mo Bamba’ werd het hele weekend overal gedraaid en zorgde telkens voor grote pits. Laat staan als de man himself zijn track speelt. Eén grote bende! En dat dan ook nog opvolgen met ‘Live Sheck Wes’. Wat doe je ons aan, Sheck?!

1. Travis Scott

Bestaat er een beter huwelijk dan dat van Travis Scott en WOO HAH!? De Amerikaanse wereldster was de act waar het meest naar uitgekeken werd en dat lieten jullie tijdens de show merken. In het voorvak (en ver daarbuiten) kon niemand ontkomen aan de gigantische moshpits. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat héél die weide één grote pit was. En Travis? Die beschouwt het allemaal als het buitenaardse wezen dat hij is. ‘I get those goosebumps everytime!

WOO HAH! 2019

Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Ieder jaar verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. De editie van 2019 werd gehouden van 12 tot en met 14 juli. Het was de tweede keer dat het festival drie dagen duurde en tevens de tweede keer op deze locatie. Dit jaar stonden onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON en Rae Sremmurd op het programma. De voorgaande jaren ontving het festival al grootheden als J. ColeA$AP Rocky en Cypress Hill. Voor meer informatie en tickets kun je terecht op de website van het festival.

Festileaks-chef van alles wat niet met nieuws te maken heeft. Muziekjournalist. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thissa. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.