Dit vonden jullie van Underworld op Down The Rabbit Hole 2019

946
Underworld
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Down The Rabbit Hole zit er alweer een tijdje op. Hoe was het nou eigenlijk ook alweer? Eén van de vetste shows werd ongetwijfeld gegeven door Underworld. Wij hebben uitgezocht wat jullie nu eigenlijk precies vonden van deze gig.

Nostalgie ten top

Down The Rabbit Hole is een geweldige plek om nieuwe artiesten te ontdekken, maar ook gevestigde namen worden met open armen onthaald in De Groene Heuvels. Dat bleek wel tijdens de show van Underworld, waar menig bezoeker nostalgische gevoelens van kreeg. Op social media delen jullie dan ook massaal jullie herinneringen aan de helden uit de jaren ’90.

Geweldige set closer

Ook Hans Vrijmoed blikt terug op een vorig optreden van Underworld, maar heeft ook dit jaar enorm genoten. Vooral de super-duper-eindklapper van ‘Rez’, ‘Cowgirl’ en natuurlijk ‘Born Slippy’ viel in de smaak. Hoe kan het ook anders? Underworld weet ondertussen als geen ander hoe ze een set moeten opbouwen en afsluiten.

Underworld ontmaagdingen

Dit bericht bekijken op Instagram

Eindelijk Underworld gezien ? ? #festival #dtrh19

Een bericht gedeeld door Tim Aarts (@wansmaak) op

Niet iedereen was aan het zwijmelen in nostalgie. Er waren namelijk ook genoeg mensen die Underworld dit weekend voor het eerst live aanschouwden. En ja, daar horen hartjesogen bij. De locatie, de sfeer, de lichtshow, de setlist: alles leek gisteren op z’n plek te vallen.

#Megagroteblij

Ook Floortje heeft louter positieve woorden over voor het Britse duo. De euforie spat van het podium en het publiek af wanneer Underworld de tonen van het laatste nummer inzet. Het pure collectieve geluk dat voor de Hotot te voelen was is lastig onder woorden te brengen, maar #megagroteblij komt aardig in de buurt.

Een waardige headliner

Al met al maakte Underworld de hoge verwachtingen meer dan waar. Jullie waren dan ook enorm positief over de heren. Net als Bas lijkt iedereen enorm fan van deze mannen te zijn. Volledig terecht als je het ons vraagt. Ze vormden de perfecte introductie voor de tweede DTRH-nacht.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Down The Rabbit Hole 2019

DTRH
Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Down The Rabbit Hole 2019 was alweer de zesde editie van het festival op de Groene Heuvels in Beuningen. Het intieme festival, dat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in het korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar stonden op het affiche en zorgden mede voor het snel uitverkopen van het festival.

Stem nu voor de Festivalacts Top 100 van 2019

Wat waren de meest memorabele optredens die jij zag dit festivalseizoen? Jij bepaalt namelijk wie de opvolger van Arcade Fire (2014), Muse (2015), De Staat (2016), Radiohead (2017) en Pearl Jam (2018) zal zijn. Dus stem mee en deel de lijst met je vrienden!

Festivalacts Top 100

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Nu het festivalseizoen ten einde is, is het weer tijd voor de ultieme eindstrijd. Zoals ieder jaar sluit Festileaks af met de Festivalacts Top 100: de lijst met de beste festivalacts van afgelopen zomer. De stembussen zijn geopend van maandag 16 tot en met woensdag 25 september.

Op donderdag 26 september hoor je om 09:45 de bekendmaking van de top 3 live op KINK. Op diezelfde radiozender wordt vrijdag 27 september de hele Festival Acts Top 100 van 2019 uitgezonden.

Speelt alles van Moderat en St. Vincent, tot Spinvis en Brockhampton af op zijn aftandse platenspeler. Heeft aan het eind van zijn geld altijd een stukje festival over en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.