De Festivalpodcast: Sziget als idyllisch pretpark, zonder achtbanen

Een week vol met headliners, halve liters Dreher en shots pálinka: Sziget! In deze afleveringen schuift Tomas Loeffen – Nederlands promotor van Sziget – aan bij Jos en bespreken alles over de 2019-editie van het festival. Enjoy!

In deze aflevering van de Festivalpodcast:

  • In vogelvlucht nemen we je mee over het festival. Want wat maakt deze editie van Sziget zo speciaal?
  • We spreken Elroy Thummler, de man achter het grote aantal Nederlanders op Sziget. Want wat is het verhaal er precies achter?
  • Diezelfde Nederlanders trekken we aan de mouw om hen te vragen, wat zou er nou van vinden dat er zoveel landgenoten over het eiland struinen.
  • In de Festivalpodcast stellen we onszelf ook de vraag: hoeveel geld geeft de gemiddelde Szitizen nou uit op het festival?
  • Ook brengen we een bezoek aan het hoofdkantoor van Sziget, wat gek genoeg gewoon op het eiland zelf staat. Even checken hoe zo’n werkdagje eruit ziet.
  • En natuurlijk ook: je dagelijkse portie mash-ups!

Luister Episode 15

Natuurlijk kun je ook luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via de player op de site van KINK – waar je ook alle tracklists terugvindt!

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag voor onze Festivalpodcast? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Vorige festival episodes

Deze zomer worden al onze afleveringen opgenomen op de festivalweides. Meer van dit soort afleveringen? Dat kan!

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app, iTunes of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Line-up
Lorde
Macklemore
Mumford & Sons
Tickets Kopen