7 coole activiteiten op Lollapalooza Berlin 2019

Lollapalooza Berlin 2018
Photo: Steve Klemm (Lollapalooza Berlin 2018)

Lollapalooza Berlin heeft een geweldige muzikale line-up, maar er zijn ook veel andere activiteiten. En dan hebben we het over activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Daarom hebben wij de zeven beste randactiviteiten van Lollapalooza Berlin 2019 voor je op een rijtje gezet!

1. Wijnproeverij bij de wijngaard

Rosa Walker / festileaks

Lollapalooza Berlijn heeft dit jaar wijnmakers uit het hele land bijeengebracht om zo een wijngaard samen te stellen. Festivalgangers kiezen hier uit verschillende wijnen om te proeven. Tijdens het nippen en sippen heb je ook nog eens de mogelijkheid om te genieten van de lokale en internationale muzikanten op het podium in de wijngaard.

2. Acrobatiek en spellen bij de Lolla Fun Fair

Rosa Walker / festileaks
Rosa Walker / festileaks

De bekende Lolla Fun Fair is er dit jaar uiteraard ook weer. Hier ervaren festivalgangers een andere kant van het festival. Zo stuit je overal op de Fair op acrobaten en daverende artiesten. Zij betoveren het publiek met diverse acts.

3. De beste selfie-spot vinden voor jou en je vrienden

Rosa Walker / festileaks

Het Duitse festival volgt de mode en creëert een eigen fashion area, genaamd ‘fashionpallooza’. Hier kijk je de ogen uit bij schitterende decors en achtergronden. Dit is dan ook de perfecte plek voor je ‘festival selfie’. Zoals je ziet zijn we niet de enigen met dit idee!

4. Een ritje in de Lolla Wheel

Rosa Walker / festileaks

Een bezoekje aan de Lolla Fun Fair is natuurlijk niet compleet zonder een ritje in de Lolla Wheel! Wij komen erachter dat dit ook een uitstekende manier is om je favoriete acts op de hoofdpodia te zien.

5. Leren over duurzaamheid in “The Green Area”

Lollapalooza Berlin sustainability
Rosa Walker / festileaks

Dit jaar heeft Lollapalooza Berlin als motto ”for a better tomorrow”. De organisatie wilt festivalgangers hiermee iets leren over duurzaamheid in de toekomst. Daarom worden verschillende activiteiten en lessen over duurzaamheid aangeboden. Ons artikel hierover volgt binnenkort!

6. Duits eten proeven

Lollapalooza Berlin food
Rosa Walker / festileaks

Het is zonde om naar een Duits festival te gaan zonder Duits eten en drinken te proeven. Dit proberen we daarom graag uit. Voor slechts 4 euro krijg je een bord vol heerlijke ”currywurst” met brood. Hier kunnen we natuurlijk geen nee tegen zeggen!

7. Een show bij Aquapalooza bekijken

https://www.instagram.com/p/B2Jb3aOip1t/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Lollapalooza Berlin vindt plaats op een bijzondere locatie, namelijk bij het Olympiastadion. Daarom is het alleen maar logisch dat ze dit verwerken in hun programmering. Dit jaar check je optredens in het water van verschillende acrobaten.

Naast deze gave randactiviteiten hebben we onszelf uitgedaagd om geen shows van hetzelfde genre te bekijken op Lollapalooza Berlin 2019!

Lollapalooza Berlin 2019

Lollapalooza Berlin 2018
Photo: Stephan Flad (Lollapalooza Berlin 2018)

Lollapalooza Berlin is een jaarlijks terugkerend muziekfestival bij het Olympiastadion in de Duitse hoofdstad Berlijn. Onder meer Muse, Kings of Leon, David Guetta and Kraftwerk stonden eerder op de planken van het festival. Dit jaar sierden onder meer Twenty One Pilots, Billie Eilish en Martin Garrix het affiche. Meer informatie vind je op de officiële website.

How did you enjoy Lollapalooza Berlin 2019?

Were you at Lollapalooza Berlin 2019 too? We would like to know how you experienced the festival. Below, you can rate the festival in seven different categories. Later this month, we conclude which festivals were the best during the Festileaks Festival Awards. Participation is voluntary and anonymous.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”lollapalooza-berlin”]

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2023

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 9-10 september 2023
Line-up
Imagine Dragons
David Guetta
Tickets Kopen