Advertisement

Eerste festival Bring Me The Horizon in 2020

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Bring Me The Horizon is aankomende zomer weer in Europa te vinden. De Britse band staat 3 juli op het Portugese VOA Heavy Rock Festival. De kans bestaat dat er nog meer festivals volgen.

Na een uitgebreide Europese festivaltour afgelopen zomer keert Bring Me The Horizon volgend jaar opnieuw terug op de festivalweides. Met de aankondiging voor VOA Heavy Rock Festival is de band een potentiële kanshebber voor andere Europese festivals. Qua data zou een optreden op Rock Werchter goed passen, maar dit lijkt onwaarschijnlijk gezien de band in juli nog in Werchter stond. Waar we de Britten aankomende zomer wel gaan terugzien is tot nu toe nog niet bekend.

Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon Live
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Bring Me The Horizon – ook wel BMTH – is een Engelse metalcore band. Het eerste album van de formatie zag in 2005 het levenslicht. Het meest recente album ‘amo’ verscheen afgelopen januari. Je kunt de band kennen van hits als ‘Throne’, ‘Follow You’ en ‘Happy Song’.

Afgelopen zomer stonden de heren nog op onder meer Pinkpop, Rock Werchter, Mad Cool en All Points East. Aankomend festivalseizoen zijn ze in ieder geval te vinden op VOA Heavy Rock Festival. Welke festivals gaan volgen?

VOA Heavy Rock Festival 2020

VOA Heavy Rock Festival is – zoals je wellicht al kon vermoeden – een festival voor de hardere muziekgenres. Sinds 2009 boekt het Portugese festival de grootste namen uit de heavy rock en metalscene. De oorsprong van het festival ligt in Vagos, maar sinds afgelopen editie is voor Lissabon gekozen als uitvalsbasis. Fans kunnen aankomende zomer losgaan op de klanken van Korn, System Of A Down en BMTH.

  • Locatie: Lissabon, Portugal.
  • Data: 2-3 Juli 2020.
  • Tickets: vanaf € 50,-
  • Voor meer informatie bezoek je de officiële festivalwebsite.