Advertisement
All Points East
Tickets
19-28 augustus 2022
Verenigd Koninkrijk
London, Verenigd Koninkrijk

All Points East 2019 bevestigt Bring Me The Horizon en anderen

Bring Me The Horizon
Foto: Bart Heemskerk

All Points East bevestigt de komst van onder andere Bring Me The Horizon en Run The Jewels. Bring Me The Horizon wist zichzelf al eerder te bevestigen bij NME. De Britten sluiten op 31 mei de main stage af.

Naast de bovenstaande artiesten zijn ook Nothing But Thieves, IDLES, Scarlxrd en YONAKA toegevoegd op het affiche.

Bring Me The Horizon gaat een drukke zomer tegemoet met show op onder andere Rock Werchter, Rock am Ring en Rock im Park. Voor Run The Jewels is het de eerste festivalshow van 2019. All Points East 2019 gaat vlak voor Pinkpop 2019 van start. Hierdoor wordt de kans groter dat de deze acts ook te zien zijn in Landgraaf.

Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon
Foto: Sony Music

BMTH oftewel Bring Me The Horizon is een Engelse metalcore band. Het eerste album van de formatie zag in 2005 het levenslicht. Sindsdien zijn we zes releases verder, het laatste album ‘That’s The Spirit’ dateert echter alweer uit 2015. Je kunt de band kennen van hits als ‘Throne’, ‘Follow You’ en ‘Happy Song’. De band gaf in 2016 nog shows op Glastonbury en Pinkpop. Met de komst van het nieuwe album in 2019 zal de band opnieuw in Europa te vinden zijn.

All Points East 2019

Photo: Jordan Curtis Hughes (All Points East 2018)

Het tiendaagse All Points East vindt volgend jaar voor de tweede keer plaats, in het Victoria Park in London. Het festival duurt van 24 mei tot en met 2 juni 2019. Meer informatie vind je op de website. Inmiddels zijn onder andere The Chemical BrothersBon Iver en Christine and the Queens bevestigd. De reguliere verkoop is op vrijdag 16 november 9.00 uur gestart via de festivalwebsite. De prijs van een ticket voor één dag bedraagt £ 62,95 exclusief boekingskosten, wat omgerekend neerkomt op zo’n € 72,-.

De editie van 2018 viel goed in de smaak, met optredens van LCD Soundsystem, The War On Drugs en Lorde. Ons festivalrapport geeft je een kleine sfeerimpressie.

All Points East Logo

All Points East 2022

Locatie
Verenigd Koninkrijk
London, Verenigd Koninkrijk
Datum 19-28 augustus 2022
Tickets Kopen