Dit moet je weten over de kaartverkoop van Zwarte Cross 2020

Zwarte Cross
Photo: Joëlle van Wissen / Festileaks

Over exact 281 dagen barst het feestgeweld weer los bij Zwarte Cross. Wil jij sowieso bij deze laatste editie met Tante Rikie zijn? Lees dan snel wat je moet weten over de kaartverkoop.

Menig trouwe Zwarte Cross-ganger heeft 16 tot en met 19 juli al in de agenda staan. Dan vindt namelijk de 24e editie van het festival plaats. Binnenkort start de kaartverkoop hiervoor. Hieronder vind je enkele belangrijke data.

Stuntmannen en crosskanonnen opgelet: op 2 november starten de inschrijvingen voor de cross. De klassen worden volgens de organisatie héél binnenkort bekendgemaakt. Voor de Harder!-fanclubleden is 16 november een must in de agenda: zij kunnen dan hun ticket voor het festival bemachtigen. De rest van de wereld kan op 23 november zijn of haar kaartje binnenhengelen.

Zwarte Cross 2020

Zwarte Cross 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Doldwaze crossers, liters Nozem, en meer podia dan je je kan voorstellen: Zwarte Cross heeft het allemaal. Naast de muziek en het crossprogramma zijn er bergen randactiviteiten, theater en cabaret op het terrein te vinden. Afgelopen editie stonden onder meer Scooter, Kraantje Pappie en The Mavericks op de planken.

  • Locatie: Lichtenvoorde
  • Data: 16 tot en met 19 juli 2020
  • Tickets: verkoop start 23 november
  • Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van het Achterhoekse festival.