Foals: ”Ik denk dat we zeker terugkomen naar Nederland”

604
Foals
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Foals kondigt aan dat ze volgend jaar waarschijnlijk terugkomen naar Nederland. Dit zegt de leadzanger in een interview met KINK.

KINK vroeg frontman Yannis Philippakis naar het optreden van de band in Paradiso en wanneer we de mannen weer in Nederland gaan zien. De zanger reageerde redelijk enthousiast. Hij gaf aan dat hij het niet helemaal zeker weet, maar dat hij denkt dat Foals volgend jaar weer in Nederland staat.

De band is een graag geziene gast op Nederlandse festivals. Zo stonden de heren dit jaar nog op onder meer Down The Rabbit Hole. Dit optreden werd bekroond tot het beste optreden van het festival. Of Foals volgend jaar weer festivals gaat aandoen, is nog niet bekendgemaakt.

Foals

Photo credit:: Kamiel Scholten Photography / Festileaks

Foals is een progressieve poprockband uit Oxford en bestaat al sinds 2005. Drie jaar later volgde het debuutalbum Antidotes. Met de release van Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1 (2019) heeft de groep inmiddels vijf studioalbums op zak. Naast het nieuws dat dat er dit jaar nog een album zal volgen, maakte de band afgelopen januari ook bekend dat Walter Gervers stopt als bassist van Foals. De nieuwe bassist is voorlopig niemand minder dan Jeremy Pritchard van Everything Everything die dit jaar mee tourt met de band.

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.