Kasabian in Engeland tijdens Pinkpop 2020

kasabian

De Britse rockband Kasabian bevestigt vandaag een show in Engeland. Het optreden valt midden in het festivalseizoen en is in hetzelfde weekend als Pinkpop gepland.

De eerste show van Kasabian voor 2020 is een feit. Op 20 juni wordt er een optreden verzorgd in Leicester, waar de band oorspronkelijk vandaan komt. Hiervoor nemen de mannen ook Sam Fender, Easylife en Inhaler mee. Dat het optreden tijdens het Pinkpopweekend valt lijkt goed nieuws, maar niks is zeker. De show vindt midden in het weekend plaats, waardoor het maar de vraag is of de Britten op en neer kunnen naar Nederland. De show in juni is namelijk de enige show in Engeland voor de band aankomend jaar. Check de aankondiging hieronder.

Het is ook mogelijk dat Kasabian tijdens het festivalseizoen optreedt. Zo valt het optreden in Engeland slechts enkele weken voor Down The Rabbit Hole en Rock Werchter en enkele weken na Best Kept Secret. Eerder deze week hintten de mannen al naar een terugkeer op het podium.

Momenteel werkt Kasabian aan hun zevende langspelerFor Crying Out Loud kwam uit in 2017. Hierna volgde een uitgebreide tournee waarmee onder andere Reading/Leeds en Sziget werden aangedaan. Ze besloten het jaar met een zaaltournee waarmee er ook optredens in AFAS Live en het Brusselse Vorst Nationaal gepland stonden.

https://www.instagram.com/p/B35EA2ngVdp/

Kasabian

kasabian

Kasabian is een Britse rockband afkomstig uit Leicester. De groep werd opgericht in 1999 en bestaat uit zanger Tom Meighan, multi-instrumentalist Sergio Pizzorno, bassist Chris Edwards en drummer Ian Matthews. Mede-oprichter Christopher Karloff verliet de formatie in 2006. Je kunt de band kennen van hits zoals ‘Fire’, ‘You’re In Love With A Psycho’ en ‘Days Are Forgotten’. De laatste keer dat de band in Nederland te zien was, stonden ze in de AFAS Live. Voor meer info check je hun officiële site.