Billie Eilish naar Sportpaleis in plaats van Werchter Boutique Pop-up 2020

957
Billie Eilish / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De show van Billie Eilish op het speciaal voor haar ingerichte ‘Werchter Boutique Pop-Up’ wordt verplaatst naar het Sportpaleis in Antwerpen wegens veiligheidsoverwegingen.

Dit najaar werd aangekondigd dat Billie Eilish op 19 juli 2020 in het Festivalpark Werchter te zien zou zijn. Het festival ‘Werchter Boutique Pop-Up’ werd speciaal opgezet voor de komst van de zangeres. Vandaag liet de organisatie weten dat de eenmalige versie van Werchter Boutique niet door kan gaan wegens veiligheidsoverwegingen. Op 19 juli zijn ook de festivals Dour en Tomorrowland in volle gang. De Belgische politie kan geen veiligheid voor het publiek garanderen met een extra openluchtevenement op dezelfde dag. Wegens productionele redenen is het ook niet mogelijk om het festival te verplaatsen naar een andere dag.

Tickethouders krijgen het volledige bedrag van het kaartje terugbetaald. Fans die een ticket hadden gekocht voor de Werchter Boutique pop-up worden uitgenodigd voor een exclusieve pre-sale. Hiermee krijgen ze de kans om een dag eerder tickets te kopen. Lees hier het volledige statement van de organisatie.

Tickets voor de show van Billie Eilish in het Sportpaleis gaan 7 december om 10:00 in de verkoop. Wie al in het bezit is van een kaartje, kan al op 6 december al een nieuw ticket kopen.

Billie Eilish

Photo: Polydor

Billie Eilish is een jonge Amerikaanse zangeres. Ze is slechts veertien jaar oud als in 2015 haar eerste single ‘Ocean Eyes’ uitkomt. In 2017 breekt ze (terwijl ze pas zestien is) door met het nummer ‘Bored’ wat op de soundtrack van Netflix serie 13 Reasons Why terecht komt. 

In 2019 begint Eilish definitief de wereld te veroveren met hits als ‘when the party’s over’, ‘lovely’ en ‘idontwannabeyouanymore’. Bij een doorbraak horen natuurlijk ook festivals en daarvan heeft Billie er al een boel gezien. Zo stond ze afgelopen zomer op onder andere LowlandsLollapalooza BerlinTinderbox en Pukkelpop.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.