Paul McCartney in 2020 weer naar Nederland en België

Paul McCartney

Paul McCartney komt na meer dan 3 jaar weer terug naar Nederland en België! Vandaag hintte Ticketmaster en Mojo naar de komst van de ex-Beatle op verschillende social media.

We hebben er even op moeten wachten, maar McCartney keert weer terug naar Nederland. Vandaag plaatste onder andere Ticketmaster een video met de tekst “Paul McCartney returns to the Netherlands”. Op de achtergrond een foto van de Waalbrug in Nijmegen. Vermoedelijk gaat het hier om een optreden in het Goffertpark. Check hieronder de video.

Ook het Belgische Live Nation hint naar de komst van de Engelse ster, vermoedelijk gaat het hier om een optreden op TW Classic. Het zijn niet de eerste optredens voor McCartney in 2020. Met zijn “Freshen Up” tour werd hij eerder al bevestigd voor Glastonbury en is hij te vinden in Italië op 10 en 13 juni.

Paul McCartney

Paul McCartney heeft eigenlijk geen introductie nodig. Via een vriend leerde de Engelsman John Lennon kennen en niet veel later maakte de wereld kennis met The Beatles. Bij The Beatles bleef het niet. Ook solo en met Wings bleef McCartney hit na hit schrijven. In 2016 deed hij met zijn band nog Pinkpop en Rock Werchter aan. Dat was ook direct de laatste keer dat de legende in de Benelux te zien was.