Robyn week voor Best Kept Secret 2020 in Denemarken

Robyn

Yes, Robyn keert volgend jaar terug! Een week voor Best Kept Secret staat ze op het Deense NorthSide. Zien we haar terug in Hilvarenbeek?

Het Deense festival NorthSide maakt maar liefst vier nieuwe namen bekend. Robyn, die dit jaar onder meer Down The Rabbit Hole en Rock Werchter compleet betoverde, zet haar tour volgend jaar gewoon lekker voort. Naast de Zweedse popprinses staan ook Spleen United, Franc Moody en Jung in 2020 op de planken.

NorthSide vindt volgend jaar plaats van 4 tot en met 6 juni, een week voor Best Kept Secret dus. Hierdoor is de kans zeker aanwezig dat de Zweedse zangeres een bezoek brengt aan Hilvarenbeek, om haar shows van dit jaar nog eens dunnetjes over te doen.

Robyn

Robyn

De Zweedse zangeres Robyn ken je waarschijnlijk wel van haar monsterhits ‘Dancing On My Own’ en ‘Missing You’. In 2007 brak ze door met haar wereldbekende single ‘With Every Heartbeat’. Inmiddels heeft de Zweedse al zeven albums op haar naam staan, waarvan Honey het meest recente is. Dit jaar prijkte haar naam onder andere al op de affiches van Open’erRoskildeDown The Rabbit Hole en Rock Werchter. Met deze optredens wist ze het tot de hogere regionen van de Festivalacts Top 100 te schoppen. In 2020 staat ze op het Deense NorthSide.

NorthSide

Het Deense NorthSide strikt niet alleen elk jaar de grootste headliners, ook wordt er veel nadruk gelegd op randactiviteiten. Ook besteedt het festival aandacht aan duurzaamheid en innovatie. Afgelopen edities stonden onder meer Arcade Fire, Queens Of The Stone Age en Arctic Monkeys op de planken. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Green Day en Robyn.

  • Locatie: Aarhus, Denemarken
  • Datum: 4-6 juni 2020
  • Tickets: De ticketverkoop is gestart, voor een weekendticket betaal je ongeveer €254,- (prijs in Deense kronen)
  • Voor meer info check je de officiële site.