Robyn naar Roskilde 2019

Robyn komt aanstaande zomer naar het Deense festival Roskilde. De zangeres staat vrijdag 5 juli op de Orange Stage, beter bekend als de Mainstage van het festival. 

Eerder werden onder meer The Cure en Travis Scott al aangekondigd voor het festival. Robyn is deze zomer ook nog terug te vinden op het Noorse Øya Festival. Robyn staat op vrijdag 5 juli op de Orange Stage.

Hierbij is Robyn ook een kanshebber voor Down The Rabbit Hole, dat plaatsvind van 5 tot en met 7 juli. Bekijk hier al de kanshebbers voor Down The Rabbit Hole.

https://www.instagram.com/p/BqedIq0hz2t/

Robyn

De Zweedse zangeres Robyn ken je waarschijnlijk wel van haar monsterhits ‘Dancing On My Own’ en ‘Missing You’. In 2007 brak ze door met haar wereldbekende single ‘With Every Heartbeat’. Inmiddels heeft de Zweedse al zeven albums op haar naam staan, waarvan Honey het meest recente is. Honey verscheen namelijk afgelopen maand. Ter promotie van de plaat tourt ze de komende maanden door Europa en Amerika.

Momenteel zijn het Noorse Øya Festival en Roskilde de enige festivals voor deze zomer.

Roskilde 2019

Roskilde Festival 2018
Photo: Niek Bosma / Festileaks

Roskilde is sinds 1971 een van de grootste Europese muziekfestivals, met dank aan hun consequent ijzersterke line-ups. Afgelopen editie was het festival met headliners als EminemGorillaz en Bruno Mars helemaal uitverkocht.

Aankomend jaar vindt het evenement plaats van 29 juni tot en met 6 juli 2019 in Roskilde, Denemarken. Met de bevestigingen van onder meer The Cure en Travis Scott zijn de eerste namen bekend. Al overtuigd? Dan kun je nu alvast jouw ticket aanschaffen. Voor meer informatie over Roskilde check je de officiële website.

Benieuwd geworden naar het festival? Check dan ons Facebook-album met sfeerimpressies of het Festivalrapport van afgelopen editie.

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2023

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 24 juni - 1 juli 2023
Line-up
Kendrick Lamar
Lil Nas X
Rosalía
Tickets Kopen