Diplo, Robyn, Kodaline en meer naar Open’er 2019

Het Poolse Open’er vult het programma aan met de komst van onder andere Diplo en Robyn. Het festival deelt ieder jaar namen met Rock Werchter.

Naast Diplo en Robyn voegt Open’er ook Kodaline en Anna Calvi toe aan het affiche. Eerder werd de komst van onder meer Vampire Weekend, Lil Uzi Vert, Travis Scott en Greta van Fleet bekendgemaakt.

Doordat Open’er een week na Rock Werchter van start gaat is het goed mogelijk dat de festivals namen delen. Volgend jaar geven The 1975 en Vampire Weekend optredens op beide festivals.

Robyn

De Zweedse zangeres Robyn ken je waarschijnlijk wel van haar monsterhits ‘Dancing On My Own’ en ‘Missing You’. In 2007 brak ze door met haar wereldbekende single ‘With Every Heartbeat’. Inmiddels heeft de Zweedse al zeven albums op haar naam staan, waarvan Honey het meest recente is. Ter promotie van de plaat tourt ze de komende zomer door Europa.

Open’er Festival 2019

Het Poolse Open’er vindt aankomend jaar plaats van 3 tot en met 6 juli in het Gdynia, nabij Gdansk. Vorig jaar stonden onder meer Massive Attack, Depeche Mode, Gorillaz en Bruno Mars op de planken. Voor de komende editie zijn onder andere Travis Scott, The 1975 en Vampire Weekend van de partij. Tickets voor het festival zijn al een tijdje in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam